Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συναισθηματικά φορτισμένο το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ αντίο του Χρ. Σταματόπουλου στον Γιάροσλαβ- ΔΕΙΤΕ τι έγραψε

Πάτρα: Συναισθηματικά φορτισμένο το ΦΩΤΟ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Το κείμενο συνοδεύεται από υπέροχες φωτογραφίες

Συγκινητικό το φωτογραφικό αντίο του Πατρινού φωτογράφου Χρήστου Ν. Σταματόπουλου στον αγαπητό πλανόδιο μουσικό από την Πολωνία, Yaroslav Malinowski που έφυγε από την ζωή. Ο κ. Σταματόπουλος του αφιερώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από υπέροχες καλλιτεχνικές φωτογραφίες που του είχε τραβήξει το προηγούμενο διάστημα κι ένα κειμενάκι που του έγραψε από καρδιάς.

Δείτε τις γράφει ο συμπολίτης:

« Ένας υπέροχος Ευρωπαίος πολίτης καλλιτέχνης του δρόμου, δεν ζει πια ανάμεσά μας. Yaroslav Malinowski ο Πολωνός φίλος της πόλης των Πατρών, ο οποίος αγαπήθηκε, έζησε εδώ αρκετά χρόνια και πέθανε τίμια, αξιοπρεπώς και μας έφυγε, γλιστρώντας μέσα από την αγκαλιά μας προ της Θεία εξιλέωση, των ουράνιων θόλων της παρηγοριάς.

Εκεί που ο μεγάλος τροβαδούρος Στέλιο Κ. μας τραγουδούσε: «Εκεί που πάω δεν περνάν, το δάκρυ και ο πόνος, τα βάσανα και οι καημοί, εδώ θα μείνουν στη ζωή, και ‘γω θα φύγω μόνος. Όλα είναι ένα ψέμα, μια ανάσα μια πνοή, σαν λουλούδι, κάποιο χέρι , θα μας κόψει μιαν αυγή!». Οι στίχοι της ευαίσθητης λαϊκής κυρίας, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, η μουσική του Στέλιου Καζαντζίδη και η πρώτη εκτέλεση του ίδιου.

Θεωρείται το μεγαλύτερο λαϊκό τραγούδι για την ύπαρξη του ανθρώπου! Του το αφιερώνουμε εξαιρετικά όλοι. Η σκυλίτσα συνοδός ζωής του Ναίζυ, θα είναι σπαραχτικά μόνη και θα πάψει να τραγουδάει ισότιμα με το αφεντικό της.

Όταν δοθεί η έγκριση και ευκαιρία από τον Δήμο Πατρέων, θα γίνει μια αναδρομική έκθεση προς τιμήν του Γιάροσλαβ, του Πολωνού αρκοντεονίστα που αρέσκετο να τραγουδά Edy Piaf's '' La vie en rose'', κάθε πρωί. ADIOS MI AMIGO....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις