Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Τραγωδία για 30χρονη συμβασιούχο στην καθαριότητα, μητέρα 2 παιδιών -Συνεθλίβη από το απορριμματοφόρο! ΦΩΤΟ

Δυτική Ελλάδα: Τραγωδία για 30χρονη συμβ...

Στο Κατάκολο Ηλείας

Τραγωδία στο Κατάκολο Ηλείας όταν μια εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πύργου τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί  στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο.

Νεκρή είναι η 30χρονη Ανδριάννα Σταμοπούλου μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών. Το απορριμματοφόρο σύμφωνα με πληροφορίες τη συνέθλιψε στην κοιλιακή χώρα και οι ελπίδες να σωθεί ήταν ελάχιστες. Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσληφθεί με οκτάμηνη σύμβαση από το δήμο Πύργου για δεύτερη φορά.

Η νεαρή εργαζόμενη στην καθαριότητα σύμφωνα με επιχείρησε να κατέβει από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μία σακούλα σκουπιδιών.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός στο απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί κάτω από την πίσω ρόδα του μεγάλου οχήματος.

Σοκαρισμένος ο δεύτερος εργαζομένος στην καθαριότητα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της πίσω από το όχημα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Αφότου έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 30χρόνη, ο ίδιος μη αντέχοντας τα όσα είχε ζήσει έφυγες σε κατάσταση σοκ προς την παραλία προσπαθώντας να συνέλθει.

Σκηνές αλλοφροσύνης και θρήνος στο χώρο του νοσοκομείου Πύργου όπου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι της. Παρόντας και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Διονύσης Μπέλτσος, όπως και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος.

*πρώτη ενημέρωση 9.00πμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις