Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος της προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος ...

Όπως αναφέρει κάποιοι επιχείρησαν να καπελώσουν τη μαζική διαδήλωση των εργαζομένων

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωση της, καταδικάζει την στάση ατόμων και συλλογικοτήτων, οι οποίοι, όπως αναφέρει, με πρωτοστάτη τον συνδικαλιστή Δημήτρη Ξούλο, προσπάθησαν σήμερα 17 Μάη 2017, να τοποθετήσουν πανό της ΛΑΕ και να ηγηθούν της πορείας των συνδικάτων στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, επιχειρώντας να παρεμποδίσουν και να καπελώσουν τη μαζική διαδήλωση των εργαζομένων.

Ένταση, σπρωξιές και λεκτικές επιθέσεις στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας - Συλλαλητήρια και στη Δυτική Ελλάδα - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, όλοι αυτοί «έφτασαν μάλιστα στο σημείο να επιτεθούν με σπρωξιές και ύβρεις στην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγόπουλου-Νικολάου, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε για τη συγκεκριμένη κίνηση τους.

Είναι αδιανόητο όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη νέα λαίλαπα μέτρων που φέρνει η Κυβέρνηση με  το 4ο μνημόνιο, κάποιοι για κομματικούς καθαρά λόγους να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον αγώνα τους. Ας καταλάβουν όλοι επιτέλους ότι στα συνδικάτα δεν έχουν θέση ούτε τα κόμματα ούτε τα χρώματα, αφού τα προβλήματα είναι κοινά για όλους.

Τέτοιες απαράδεκτες τακτικές και πρακτικές είναι καταδικαστέες από το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος και μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν στους εργαζόμενους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις