Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος-Δεκτή κατά πλειοψηφία η αίτηση του πρώην υπουργού

Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος-Δεκ...

Πλειοψηφία τριών προς δύο

Αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Το δικαστήριο, με πλειοψηφία τριών προς δύο, έκανε δεκτή την αίτηση του πρώην υπουργού, δίνοντας αναστολή στην εκτέλεση της πρωτόδικης ποινής των είκοσι ετών με περιοριστικούς όρους, που του είχε επιβληθεί για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των ΤΟΡ-Μ1 και των υποβρυχίων.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε φυλακιστεί το 2012 μετά τις έρευνες που ξεκίνησαν εναντίον του, με αφορμή την υπόθεση του ακινήτου στην περιοχή της Ακρόπολης.

Το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει τους όρους με τους οποίους θα αποφυλακιστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός παραμένει σε νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αττικής.

Το κλίμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ήταν πανηγυρικό, μόλις μαθεύτηκαν τα νέα για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός που νοσηλεύεται εκεί, έμαθε τα νέα μαζί με την κόρη του Αρετή, η οποία επίσης δεν έκρυβε την χαρά της.

Ο ίδιος, βγήκε κάποια στιγμή στον διάδρομο από το δωμάτιό του και χαιρέτησε τους αστυνομικούς που τον φρουρούν. «Τι κάνετε παιδιά;» τους είπε χαμογελαστός αλλά όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των δημοσιογράφων ξαναμπήκε μέσα.

Η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία φορούσε μάσκα, όπως όλοι οι συνοδοί των ασθενών, μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Τελείωσε μια περιπέτεια για μας. Θα νοσηλευτεί και άλλο έχουμε και άλλα διαδικαστικά και δεν θα βγει ακόμα».

Eισαγγελέας: Να αφεθεί ελεύθερος ο Άκης Τσοζατζόπουλος

 

AΠΕ-ΜΠΕ

 

πρώτη ενημέρωση: 13.50

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις