Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΔ:"Σχολείο" στην Πάτρα για στελέχη και Αυγενάκης την Τσικνοπέμπτη- Στην Ηλεία ο Κεφαλογιάννης-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΝΔ:"Σχολείο" στην Πάτρα για στ...

Διήμερο κομματικής δραστηριότητας για τη ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα

Πλούσιο σε δράσεις και εκδηλώσεις ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ σε Πάτρα και Hλεία, ενώ μέσα στην εβδομάδα, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα θα βρεθεί ο γραμματέας  του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.

Το Σάββατο και την Κυριακή στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε διήμερο σεμινάριο στο πλαίσιο της πολιτικής ακαδημίας στελεχών της ΝΔ  με εισηγητές τον Βασίλη Φεύγα, Πολιτικός Επιστήμονας σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας , τον Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητής management Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον Μιχάλη Αργυρο, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών, Cardiff University, τον Γιώργο Αρχόντα δρ. πολιτικής φιλοσοφίας και οικονομικής θεωρίας, επισκέπτης ερευνητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Την Κυριακή την Ηλεία επισκέφθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, Επικεφαλής της Κ.Ο. των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας,μέλος της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην Υπουργός.

 

Την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα θα βρεθεί ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο κομματικής συνεστίασης που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ .Τα έσοδα από την εκδήλωση που θα γίνει στο "Αρχοντικό της Ευτυχίας" θα διατεθούν στην "Κιβωτό της Αγάπης".


Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Ηλεία

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή επισκέφθηκε τον Ηλεία, όπου συνάντησε εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων, εκπροσώπους αγροτών και παραγωγικών τάξεων, παραχώρησε συνέντευξη τύπου και πραγματοποίησε ομιλία στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας.

 

 


Ο Μ. Κεφαλογιάννης στο Επιμελητήριο

Ο Μ. Κεφαλογιάννης στο Επιμελητήριο

Ο Μ. Κεφαλογιάννης στο Επιμελητήριο

 

"Αυτή η χώρα μπορεί να βρει τον βηματισμό της. Εμείς, στη Νέα Δημοκρατία, δεν έχουμε ιδεοληψίες. Θέλουμε ένα εθνικό προσανατολισμό και μια εθνική προσπάθεια που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους Έλληνες. Στο πρόβλημα είμαστε όλοι μαζί και δεν έχουμε περιθώριο να χωριστούμε. Με αξιοπρέπεια και δυναμισμό, πρέπει και θα δώσουμε στις νέες γενιές, το μέλλον που τους αξίζει…" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεφαλογιάννης.

Κατά την άφιξή του στην Ηλεία συναντήθηκε με μέλη της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, στα γραφεία τους, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει από «πρώτο χέρι» τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, με την αύξηση της φορολογίας, του κόστους της παραγωγής, των εφοδίων και των ασφαλιστικών εισφορών που  τους οδηγεί – όπως χαρακτηριστικά είπε – εκτός παραγωγικής διαδικασίας. «…Η μεγάλη φορολογική λαίλαπα τους εξωθεί στην εγκατάλειψη της παραγωγικής διαδικασίας, σε μια χώρα που έχει ωφεληθεί από το 1981 με 120 δις ευρώ από την ΚΑΠ, σε μια χώρα που είχε επάρκεια σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, καθώς μεγάλες εξαγωγές στο παρελθόν. Κι από το 1980, που μπήκαμε σε Ευρωπαϊκές Κοινότητες μέχρι σήμερα, υπάρχει αρνητική εξέλιξη, φτάνουμε στο σημείο  να μην καλύπτουμε ούτε το 30% των αναγκών της Ελληνικής οικογένειας. Αυτό πρέπει να αλλάξει και είναι προτεραιότητα στην πολιτική μας», είπε ο κ.Κεφαλογιάννης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου λέγοντας , σύμφωνα με το patrisnews.com: «Ο δρόμος για να έρθεις από την Πάτρα στον Πύργο, στο Κατάκολο, στη Ζαχάρω, είναι έξω από τις προδιαγραφές μιας πολιτισμένης χώρας. Ελπίζω και εύχομαι, το έργο αυτό, με την ολοκλήρωση του δρόμου Αθήνα – Πάτρα, να συνεχιστεί και να φτάσει μέχρι την Ηλεία».

Mε τον Δήμαρχο Πύργο Γ. Λιατσή

Mε τον Δήμαρχο Πύργο Γ. Λιατσή

Mε τον Δήμαρχο Πύργο Γ. Λιατσή

Στη συνέντευξη τύπου με τον Πρ. της ΝΟΔΕ Ηλείας Χρ. Γαβρά, τον βουλευτή Κ. Τζαβάρα και τον τομεάρχη Ηλείας Γ. Κακούρη

Στη συνέντευξη τύπου με τον Πρ. της ΝΟΔΕ...

Στη συνέντευξη τύπου με τον Πρ. της ΝΟΔΕ Ηλείας Χρ. Γαβρά, τον βουλευτή Κ. Τζαβάρα και τον τομεάρχη Ηλείας Γ. Κακούρη

 

Κατά την επίσκεψή του στον Πύργο ο Μ.Κεφαλογιάννης συνομίλησε για λίγο με άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Πύργου, τους οποίους χαιρέτησε, συνομιλώντας για λίγο μαζί τους, στην πλατεία της πόλης, βγάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία.

Με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην πλατεία του Πύργου, με τους οποίους συνομίλησε

Με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην πλατεία τ...

Με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην πλατεία του Πύργου, με τους οποίους συνομίλησε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις