Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χιόνι και στην Πάτρα το Σάββατο!Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία-Νέο κύμα χιονιά στο τέλος της εβδομάδας

Χιόνι και στην Πάτρα το Σάββατο!Κάτω από...

Τι λένε μέχρι στιγμής οι προγνώσεις των μετεορο

Νέο κύμα χιονιά θα εκδηλωθεί στη χώρα από την Πέμπτη και μετά και σύμφωνα με προγνώσεις των μετεωρολόγων το Σάββατο στην Πάτρα θα δούμε χιόνι.Το meteo.gr σύμφωνα με την έως τώρα πρόγνωση αναφέρει ότι το Σάββατο το πρωί θα έχουμε ασθενή χιονόπτωση και εν συνεχεία χιονόνερο.

Σύμφωνα με το okairos.gr στην Πάτρα το πρωί του Σαββάτου θα εκδηλωθούν χιονομπόρες  και η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι στους -8.

Δείτε εδώ

Σύμφωνα με το skaikairos.gr το Σάββατο 7 Ιανουαρίου το πρωί θα πέσουν χιόνια και ο υδράργυρος θα πέσει στους -5.

Δείτε εδώ

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες αναμένεται να σαρώσει τη χώρα - Στο «μάτι» του χιονιά για άλλη μία φορά η Αττική - Πού θα σαρώσουν τα έντονα φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά τα Θεοφάνεια.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων είναι ξεκάθαρες: Θα χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» τα Θεοφάνεια (Παρασκευή 06/01) και θα κορυφωθεί το Σάββατο όταν και θα υπάρξει χιονόπτωση σε όλη την Αττική, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει ραγδαία πτώση, φτάνοντας ακόμα και τους -12 στην Πάρνηθα, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα την οποία επιμελείται η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, το Σάββατο (07/02) αναμένονται χιονοπτώσεις στην Αθήνα, ενώ στα βόρεια προάστια όπως η Κηφισιά, το χιόνι θα πέφτει πυκνό. Την δε Κυριακή, το θερμόμετρο θα πέσει στα βόρεια προάστια ακόμα και στους -6 βαθμούς Κελσίου.

 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Χριστίνα Σούζη έκανε λόγο για ένα σύστημα «αρκετά βαρύ» αλλά και για χιόνια «μέχρι τις... βάρκες».


Δριμύ χιονιά «βλέπει» και ο Σάκης Αρναούτογλου

O Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πως χιόνια θα πέσουν ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, με ανάρτηση στο Facebook, ανέφερε πως δριμύ ψύχος, με κατά τόπους ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα θα σαρώσει τις επόμενες ημέρες τη χώρα μας.

 

Την Τετάρτη (04/01) στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη (05/01) νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων τη νύχτα στα δυτικά. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ηπειρωτικά ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία σε πτώση στα βόρεια.

Παρασκευή (06/01) Θεοφάνεια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση από βορρά σε νότο. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις