Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έλατο... 15 μέτρων στο κέντρο της πλατείας Γεωργίου- Το σήμα κατατεθέν των φετινών Χριστουγέννων θα έρθει δωρεάν από το... Μάνεσι!

Πάτρα: Έλατο... 15 μέτρων στο κέντρο της...

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες του Δήμου Πατρέων για τις γιορτές

Μύρισε... Χριστούγεννα τα τελευταία 24ωρα στην Πάτρα. Τα συνεργεία του Δήμου άρχισαν ήδη να τοποθετούν το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, εργασία η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος θα ανάψει σύμφωνα με πληροφορίες παραμονές του Αγίου Ανδρέα Στα περισσότερα σημεία του κέντρου τα συνεργεία ολοκληρώνουν τις βραδινές ώρες την τοποθέτηση των διακοσμητικών, ενώ θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει μια επέκταση προς τις συνοικίες.

Πάτρα: Αγώνας για να στηθεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη το Χριστουγεννιάτικο χωριό

Την ίδια ώρα σε αγώνα δρόμου προκειμένου να αρχίσει να στήνεται γύρω σιτς 4 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου δίνει ο δήμος, έχοντας αφήσει ανοιχτές υποσχέσεις για περισσότερες δράσεις και πιο εντυπωσιακό διάκοσμο στην πλατεία Γεωργίου.

Σήμα κατατεθέν του φετινού στολισμού στο κέντρο της πλατείας Γεωργίου, ένα πανύψηλο έλατο από το Μάνεσι Καλαβρύτων.Ο Δήμος έχει ήδη προμηθευτεί δωρεάν το δένδρο ύψους 15 μέτρων μετά από σχετική συνεννόηση που έγινε με το δασαρχείο και τα συνεργεία θα το στήσουν δίπλα ακριβώς από τη φάτνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κατασκευάζονται δυο μεγάλα σπιτάκια με ράμπα για την πρόσβαση των ΑμεΑ διαστάσεων περίπου 2,5x5.00 με μια πόρτα και δυο παράθυρα, δυο μεσαία σπιτάκια για μαγαζιά διαστάσεων 2.50x 2.00 με μια πόρτα κι ένα παράθυρο και άλλα 2-4 μικρά σπιτάκια διακοσμητικά διαστάσεων 2.00x1.50. Όλα τα σπιτάκια θα επενδυθούν με κορμούς.

Στην πλατεία Γεωργίου αναμένεται την ίδια περιόδο να στηθεί και η φάτνη, ενώ σε ό,τι αφορά στο παγοδρόμιο και το καρουσέλ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν θα στηθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης ή σε κάποια άλλη.

Επιπλέον πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να "αποκεντρώσει" φέτος τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Έτσι στον προγραμματισμό έχουν ενταχθεί μεγάλες συνοικίες στις οποίες θα πραγματοποιηθούν ορισμένες από τις εορταστικές δράσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις