Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή από την Ένωση συνταξιούχων εμπόρων ν. Αχαΐας

Δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή από την Έν...

Η συμμετοχή όπως τονίζεται, δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση

Η Ένωση συνταξιούχων εμπόρων ν. Αχαΐας με ανακοίνωση της απευθυνόμενη στους συνταξιούχου εμπόρους απευθύνει δημόσιο κάλεσμα ώστε να συμμετάσχουν και να πλαισιώσουν την Ένωση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Αγαπητοί συνάδελφοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αφού γνωρίζουμε από τον Ο.Α.Ε.Ε., ότι η αριθμητική μας δύναμη είναι πολύ μεγάλη, ενώ δεν είναι ανάλογη η συλλογική μας εκπροσώπηση.

Επίσης, στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πάρα πολλά, όπως οι μειώσεις των συντάξεων, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (τώρα που την έχουμε περισσότερο ανάγκη), η υπερφορολόγηση και πολλά ακόμα, που κάνουν την ανάγκη συσπείρωσης πιο επιτακτική.

Τέλος με την πεποίθηση πως ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά και να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική η τρίτη ηλικία, με συναντήσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκδρομές κ.λ.π.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η συμμετοχή σας δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, ή για την εγγραφή σας στην παραπάνω διεύθυνση ή τηλέφωνο, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00΄, έως ώρα 12.00΄ πρωινή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις