Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Η 16χρονη του πήρε 2.500 ευρώ από το αυτοκίνητο

Ηλεία: Η 16χρονη του πήρε 2.500 ευρώ από...

Συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα,  στον Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 16χρονη ημεδαπή, για κλοπή, με την μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 70χρονου ημεδαπού. Η δράστιδα αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ από το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών Αχαΐας, με την οποία καταδικάστηκε, σε ποινή φυλακίσεως δεκαοκτώ (18) μηνών, για απάτη.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας  ένας 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, καθόσον σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι  παρέμενε παράνομα στην χώρα μας.



Συνελήφθη, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου μια 37χρονη ημεδαπή, καθόσον διεπιστώθη ότι  εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Πταισματοδικείου  Πύργου Ηλείας,  σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κράτησης είκοσι (20) ημερών για επαιτεία.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις