Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοσιογράφος του Alpha προς Τσίπρα: Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους; - Η απάντηση του πρωθυπουργού - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιογράφος του Alpha προς Τσίπρα: Για...

Το νταβαντζηλίκι και το αεριλίκι τελείωσαν

Το θέμα της αδειοδότησης των καναλιών έθεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα. Ο σταθμός δεν έλαβε άδεια λειτουργίας και οι εργαζόμενοι σε αυτόν κινδυνεύουν με απόλυση.

«Το 2015 είπατε ότι θα είστε κάθε λέξη του Συντάγματος. Αλλαξε κάτι στα πιστεύω σας; Τι έχετε να πείτε τώρα; Τα κανάλια ζήταγαν άδεια. Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος απευθυνόμενη προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Απαντώντας ο πρωθυπουργός, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Δεν είστε η μόνη εργαζόμενη σε αυτή τη θέση. Για τους 2.000 εργαζόμενους σε άλλα ΜΜΕ πριν, κανείς δεν έκλαψε. Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας σε κάθε επιχείρηση. Θέλουμε να προασπίσουμε τις θέσεις εργασίας. Θέλουμε να ρυθμιστεί ο χώρος. Οι κυβερνήσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν προχωρούσαν σε κάτι αυτονόητο

Επί τόσα χρόνια το δημόσιο θα έπρεπε να είχε εισπράξει πολλά χρήματα από 3 δημοπρασίες. Εμείς δίνουμε δυνατότητα για 4 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας για να έχουμε βιώσιμα σχήματα και όχι διαπλοκή. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να μην χάσει ούτε ένας εργαζόμενος τη δουλειά του

Το MEGA, ένα από τα σημαντικότερα ΜΜΕ κλείνει γιατί δεν φρόντισαν οι μέτοχοί του να το στηρίξουν, μπορούμε να δώσουμε κίνητρα ώστε αν υπάρξουν απολύσεις να προσληφθούν στους νέους παρόχους, αλλά δεν μπορούν να κρατούν κάποιους τους εργαζόμενους όμηρους για να μην πληρώνουν.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις