Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον κόμβο Ακράτας μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Αχαΐα: Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσ...

Στο πλαίσιο των έργων υποδομής της σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο-Ροδοδάφνη

Παράταση ισχύος της υπ΄αριθ. 223-2016/14-06-2016 απόφασής περί προσωρινών ρυθμίσεων κυκλοφορίας μακράς διάρκειας στον κλάδο εξόδου της κατεύθυνσης κυκλοφορίας από Αθήνα του Α/Κ Ακράτας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών έως τα τέλη Οκτωβρίου. Για την κατασκευή της Κάτω Διάβασης ΚΔ-26 του έργου «κατασκευή υπολειπόμενων έργων υποδομής , επιδομής …. για τη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη» από την ΜΕΤΚΑ , ανάδοχο της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.

Στα πλαίσια εργασιών για την κατασκευή του τεχνικού ΚΔ 26 της νέας σιδηροδρομικής γραμμής του τμήματος «Κιάτο-Ροδοδάφνη» της ΕΡΓΟΣΕ, το οποίο βρίσκεται κατά μήκος του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου από Αθήνα προς Ακράτα, όπου εφαρμόζονται ήδη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 14.06.αποφασίστηκε η παράταση της ρύθμισής κυκλοφορίας  έως και 31-10-2016.

Προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται σ’ αυτή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχαΐα: Συνεχίζονται τα σιδηροδρομικά έργα από το Διακοπτό έως το Αίγιο - Στο τέλος του 2017 έτοιμο το τμήμα Κιάτο - Διακοπτό - Ροδοδάφνη -ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις