Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας θα εμφανιστεί αυτή την Κυριακή το βράδυ στο Διακοπτό

Ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας θα εμφαν...

Στην παραλία του Αγ. Νικολάου στο Διακοπτό - Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, στις 9.30 το βράδυ, στο όμορφο και γραφικό Διακοπτό που αυτό τον καιρό σφύζει από επισκέπτες και παραθεριστές, θα πραγματοποιήσει μία συναυλία ο γνωστός και δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας. Το σημείο όπου θα δοθεί η συναυλία, είναι δίπλα στο κύμα, στην παραλία όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

Το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα με την ωραία λαική φωνή, θα περιλαμβάνει τραγούδια από τη δισκογραφία του, λαϊκά τραγούδια, αρχοντορεμπέτικα, παραδοσιακά αλλά και κομμάτια που έχουν γράψει μεγάλοι συνθέτες (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Τσιτσάνης, Λοΐζος, Νικολόπουλος κ.α.).

Μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα θα εμφανιστεί επί σκηνής και η Σουσάνα Τρυφιάτη, μια αυθεντική λαϊκή ερμηνεύτρια με ανερχόμενη πορεία στο τραγούδι.

Τέλος να αναφέρουμε πως στη συναυλία που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα συμμετάσχει και η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Βασιλικής Νάσση καθώς και ο μικρός Κωνσταντίνος Καβάκος με το κλαρίνο του, ερμηνεύοντας δημοτικούς σκοπούς και τραγούδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life