Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Δημόσιο "ευχαριστώ" προς τον Πατρινό φυσικοθεραπευτή Νάσο Κωταντούλα - Τα αποκλειστικά μηχανήματα που κάνουν "θαύματα"

Δημόσιο "ευχαριστώ" προς τον Π...

Μόνο στο θεραπευτικό κέντρο του Πατρινού φυσικοθεραπευτή

Μία ιδιαίτερα δύσκολη περιπέτεια υγείας είχε η συμπολίτισσα Δέσποινα Αναγνώστου - Μιχαήλ και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια για την θεραπεία που της έκανε, τον φυσικοθεραπευτή Νάσο Κωταντούλα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ίδια:

"Έχω παρει φαρμακα, με εχουν δει γιατροι, αλλοι φυσικοθεραπευτες, έκανα 40 φυσικοθεραπειες, αλλά αισθανομουν ακόμη το χερι μου νεκρό, την πλάτη μου να πονάει από τις κηλες που είχα στον αυχενα μου. Με είχαν ... σακατέψει και πήγαινα για χειρουργείο. Ευτυχώς, μόνο με 5 συνεδριες δυο την εβδομαδα στον φυσικοθεραπευτή "μάγο" Νάσο Κωταντούλα, τώρα είμαι πολύ καλά ... Θελω να τον ευχαριστησω δημοσια που με εσωσε απο το χειρουργειο προκειται για εξαιρετο επιστημονα με πολλες γνωσεις με μηχανηματα τα οποια δε νομιζω να τα εχει αλλος μιας και μου εξηγησε, ότι πηγε ο ιδιος στο εξωτερικο και τα επελεξε .!!!!! Τον ευχαριστω και του ευχομαι να ειναι καλα να βοηθαει το κοσμο...!", εξηγεί η κ. Αναγνώστου.

Όλα αυτά, μπορούν και γίνονται πραγματικότητα μόνο διότι στο θεραπευτικό κέντρο του κ. Κωταντούλα, βρίσκει κανείς τα τα 2 καλυτερα μηχανηματα αθλητιατρικης αποκαταστασης και φυσικοθεραπειας στο κοσμο.

Προκειται για το DOCTOR TECAR και το CHELT THERAPY για τα οποία ο ίδιος μας τόνισε:

"Έχω θεραπευσει ασθενεις με βαρια δισκοκηλη οι οποιοι ειχαν προγραμματισει χειρουργειο με 5 συνεδριες σε διαστημα 20 ημερων , η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ , τα μηχανηματα δινουν μια διαφορετικη βιοαναπλαση του σωματος μερα με την μερα ......σα να κοιμουνται μέσα στο σωμα.....νομιζω πλεον η φυσικοθεραπεια ειναι διαφορετικη απο το 2011 και μετα".

Το CHELT THERAPY ειναι το πιο σύγχρονο μηχάνημα που υπάρχει παγκοσμίως στο χώρο της φυσικοθεραπειας και αθλητιατρικης αποκαταστασης και παρέχει ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
-30 βαθμους σε μορφη ψυχρου αερα ΜΑΖΙ με LASER ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 30 watt με 3 μηκη κυματος ταυτοχρονα για να διαπερνα ολους τους ιστους εως το οστο !!!!!!!!!!
Η συγκεκριμενη τεχνολογια διαπερνα εν τω βαθυ τους ιστους και εξαφανιζει την φλεγμονη και το οιδημα και τον πονο σε 3 συνεδριες !!!!

Το DOCTOR TECAR - ραδιοσυχνοτητα -ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας και δρα σε βαθος !! Συμφωνα με το μοντελο θεραπειας επιτυγχανονται ρευματα μετακινησης ηλεκτρικων φορτιων που βρισκονται στους ιστους υπο την μορφη ιοντων !!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being