Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Οι 5 πιο συχνές ερωτήσεις πριν την παραλία

Οι 5 πιο συχνές ερωτήσεις πριν την παραλία

Λάβετε μέτρα!

Η αισθητικός Άντζυ Μηλιτσοπούλου που συνεχίζει την επιχείρηση από το 1966 έχοντας και η ίδια πια 30 χρόνια εμπειρία, δίνει τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες.

1.    Κάνω ΔΙΑΙΤΑ μόνη μου, γιατί δεν χάνω κιλά;

Οι λόγοι που μπορεί να μπλοκάρει ένας μεταβολισμός είναι πολλοί. Η ηλικία, το άγχος, η εμμηνόπαυση, η λάθος διατροφή-δίαιτα, η έλλειψη κίνησης κ.α.

Στο κέντρο μας εκτός από τις θεραπείες αδυνατίσματος έχουμε και την τεχνολογία η οποία ρυθμίζει τον μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις, όπως  το LIMFOJEI, τοLICOMETIC, τοLipocellκ.α. Ταυτόχρονα, διεγείρουμε την σωστή κυκλοφορία της λέμφου και έτσι αποτοξινώνεται το σώμα. Τα αποτελέσματα είναι άριστα και είναι ευδιάκριτα από τις πρώτες 7-14 ημέρες.

2.    Μπορώ να κάνω SOLARIUM; Πόσο γρήγορα θα μαυρίσω;

Το Solariumεπιτρέπεται σε όλα τα άτομα που μπορούν να εκτεθούν στην ηλιακή ακτινοβολία (δηλαδή χωρίς δερματολογικά προβλήματα) ακόμα και τα λευκά δέρματα. Η UVAπου εκπέμπει το Solarium μετατρέπει την προβιταμίνη D στη βιταμίνη D, που είναι απαραίτητη για τα οστά. Διεγείρει τη μελανίνη στο δέρμα, ώστε να προστατεύονται και οι κατώτερες στοιβάδες δέρματος από τον ήλιο. Γι’ αυτό είναι και απαραίτητο το Solariumπριν εκτεθούμε στην ηλιακή ακτινοβολία. – Ανεξαρτήτως από το Solarium, στο χώρο μας κάποιος μπορεί να βρει και το SPRAYTAN(αερογράφος), αν επιθυμείτε να έχετε μαυρισμένο δέρμα στο ίδιο 24ωρο. Η διάρκειά του είναι 2-3 εβδομάδες!!!

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία που έχουμε εδώ και δεκαετίες, καθώς η Μαρία Μηλιτσοπούλου έφερε το 1978 τις πρώτες ακτίνες Solarium στην Ελλάδα. Από τότε ανανεώνουμε τα μηχανήματα Solariumκαι έχουμε την εμπειρία να σας προτείνουμε το χρόνο της κάθε συνεδρίας και τον αριθμό των επισκέψεων για τα κατάλληλα αποτελέσματα του κάθε δέρματος ανάλογα τον φωτότυπο.

 

 

3.    Επιτρέπεται να κάνω αποτρίχωση το καλοκαίρι;

Βεβαίως και με όλες τις μεθόδους. Αντιθέτως το ξύρισμα είναι αυτό που απαγορεύεται γιατί ερεθίζει το δέρμα και προκαλούνται ανεπιθύμητα αποτελέσματα με την έκθεση στον ήλιο. Ευαισθητοποιεί την επιδερμίδα και δυσχρωμίες μπορεί να μετατραπούν σε άγριες δερματικές αλλοιώσεις.

Στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε ΟΛΕΣ τις μεθόδους αποτρίχωσης που υπάρχουν.

a.     Το DiodeLaserτελευταίας γενιάς, που επιτρέπεται ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα. Είναι ανώδυνο, γρήγορο και με τέλεια αποτελέσματα για άντρες και γυναίκες άνω των 15 χρονών.

b.    Η αποτρίχωση με κερί με την σωστή εφαρμογή από τους ειδικούς στον χώρο μας και καλής ποιότητας κερί, μπορεί μα εφαρμοστεί και το καλοκαίρι. (Αν κάποιος πάει αμέσως μετά για μπάνιο απλά θα χρησιμοποιήσει το αντηλιακό του.

c.     Η αποτρίχωση με υπέρηχο επίσης γίνεται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ειδικά επειδή ενδείκνυται για τις λευκές τρίχες ή τα ξανθά άγρια χνούδια.

d.    Ηλεκτρική ριζική αποτρίχωση. Γίνεται άφοβα και το καλοκαίρι. Μόνο τα πολύ ευαίσθητα δέρματα μπορούν να αποφύγουν το νερό τις πρώτες ώρες, αμέσως μετά την θεραπεία.

 Ανάλογα με την κατάσταση των τριχών θα σας προτείνουμε τον πιο σύντομο και οικονομικό τρόπο για την αποτρίχωση που σας αρμόζει. Πολλές φορές ο συνδυασμός των θεραπειών μας επιφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

4.    Μπορώ να έχω επίπεδη κοιλιά;

Το τοπικό λίπος στην κοιλιά και τα παχάκια της μέσης χάνονται εύκολα.

a.     Με την τεχνολογία των υπερήχων καταστρέφουμε τελείως ανώδυνα τα λιποκύτταρα.

b.    Με το Laser ή τις Ραδιοσυχνότητες συσφίγγουμε τον ιστόκαι δημιουργούμε κολλαγογένεση  στην επιδερμίδα.

c.     Με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα εκτός από σύσφιξη χάνονται και πόντοι.

Αν όμως η κοιλιά οφείλεται στο ευερέθιστο έντερο,τότε ακολουθούμε προσωποποιημένα πρωτόκολλα ανάλογα το ιστορικό και βέβαια δίνουμε συγκεκριμένες οδηγίες διατροφής.

5.Προλαβαίνω να έχω ένα σφιχτό σώμα έως τις διακοπές;

Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτουμε γίνεται!!! Οι συνεδρίες με τα:Slimtone,UltraD,Muss,Musttone μπορούν να γίνονται ακόμα και καθημερινά για πιο γρήγορα αποτελέσματα.Tα 30΄ αντιστοιχούν με 6 ώρες γυμναστικής.Στις 2 βδομάδες φαίνονται υπέροχα αποτελέσματα σε σύσφιξη και ανόρθωση!!

_

Άντζυ Μηλιτσοπούλου                                                                                                                                                      

Αισθητικός Κοσμετολόγος  E.I.E.E.MPARIS, Χειριστής LASERGCGLONDON

www.militsopoulou.gr

fb: Militsopoulousparodo

Instagram: Militsopoulou_sparodo

Βότση 39 και Κορίνθου, Πάτρα                                       

ΤΗΛ. 2610274649

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being