Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ωραίο σώμα μετά τα 45; Ναί γίνεται!

Ωραίο σώμα μετά τα 45; Ναί γίνεται!

Η αισθητικός Άντζυ Μηλιτσοπούλου λύνει τις απορίες σας!

Πόσες γυναίκες; Μετά τα 40 – 45 βλέπουν αλλαγές στο σώμα τους χωρίς να έχουν αλλάξει διατροφή;

Πόσες γυναίκες σκέφτονται πως θα γίνει το σώμα μετά την εμμηνόπαυση;

Η Άντζυ Μηλιτσοπούλου, Αισθητικός με πολυετή πείρα πάνω στις θεραπείες σώματος και στο αδυνάτισμα, απαντάει ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν πρέπει να φοβίζει καμία γυναίκα. Υπάρχουν λύσεις!!

Η αύξηση βάρους λίγο πριν την εμμηνόπαυση και κατά την διάρκεια της , δυστυχώς είναι κάτι σύνηθες, λόγω της αλλαγής του μεταβολισμού. Όταν όμως προχωράει σε παχυσαρκία, τότε επιδεινώνονται και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης που μπορεί να έχει μια γυναίκα.

Τι θα πρέπει να γνωρίζουμε :

Πρώτα απ’ όλα είναι ν’ αντιληφθούμε τις αλλαγές από νωρίς και να μην τις αφήσουμε να παγιωθούν. Μόλις αισθανθούμε κάποιες κατακρατήσεις ή να μαζεύονται ένα – ένα κάποια κιλά, πρέπει να αφυπνιστούμε.

·       Όσο μεγαλώνουμε αρχίζει και πέφτει ο μεταβολισμός μας και η δύναμη των κινήσεών μας. Επίσης με την εμμηνόπαυσηπολλές γυναίκεςέχουν και αϋπνίες. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούν μία στρεσογόνο κατάσταση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ταυτόχρονα εξάντληση ώστε να μην έχουν διάθεση να κάνουν όλες τις δουλειές τους ή να αθληθούν. Αυτή η κατάσταση καταστέλλει τον μεταβολισμό. Στον χώρο μας υπάρχουν θεραπείες όπως το LICOMETIC που είναι μία βιορυθμιστική θεραπεία (βραβείο Νόμπελ Φυσικής) για την ρύθμιση της βιοενέργειας του ατόμου. Επιταχύνει τον μεταβολισμό, βοηθώντας στις καύσεις του λίπους. Κινητοποιεί τις δυνάμεις του σώματος ολιστικά και λειτουργεί σύμφωνα με τις συχνότητες του σώματος, Με 2 επισκέψεις την εβδομάδα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα. Στις πρώτες 3 βδομάδες έχει κατέβει η ζυγαριά δίνοντας παράλληλα ευεξία, σωματική και πνευματική υγεία.

·       Η μείωση των οιστρογόνων αυξάνει την κατακράτηση λίπους στο σώμα . Το να προσέχουμε τον εαυτό μας και την διατροφή μας είναι μονόδρομος. Ταυτόχρονα μειώνεται η μυϊκή μάζα άρα έχουμε μικρότερη μεταβολική ενέργεια για τις καύσεις. Αυτό οδηγεί πάλι στη συσσώρευση λίπους. Οι εξάψεις που αισθάνονται οι γυναίκες, ειδικά το καλοκαίρι, τις απομακρύνουν από φυσικές δραστηριότητες.

Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούμε το PANOTHERM. Μέσω της όσμωσης της επιδερμίδας εισχωρούμε τα προϊόντα λιπόλυσης, ώστε να«λιώνουμε» το τοπικό πάχος, Συγχρόνως μηχανήματα με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και ηλεκτρικές δονήσεις δουλεύουν του μυς ώστε να γίνονται καύσεις και να καταστρέφουν τα λιποκύτταρα που βρίσκονται ανάμεσά τους. Έτσι πετυχαίνουμε τη σμίλευση του σώματος και τη μείωση κιλών.

·       Με την εμμηνόπαυση, αλλάzει η εναπόθεση του λίπους ή σε κάποιες γίνεται χειρότερη. Δηλαδή οι γυναίκες που είχαν πάντα το τοπικό πάχος τους στους γοφούς ή στα  «ψωμάκια» τώρα βλέπουν να δημιουργείται στην κοιλιά ή να χάνουν σιγά σιγά τη μέση τους. Ενώ αυτές που είχαν πάντα κοιλίτσα, τώρα βλέπουν να γίνονται σχεδόν «τετράγωνες» και να μαζεύουν λίπος ακόμα και πίσω στην πλάτη .

Σε αυτήν την περίπτωση σμιλεύουμε το τοπικό πάχος με Ραδιοσυχνότητες-Υπερήχους-Vacuum και Laser.Με 1 επίσκεψη την εβδομάδα για 6-10 συνεδρίες έχουμε άριστα αποτελέσματα και μείωση πόντων .

·       Η οστική πυκνότητα επίσης αλλάζει. Οπότε αν τα οστά μας επιβαρύνονται και με επιπλέον βάρος τότε σίγουρα αρχίζουν οι πόνοι στις αρθρώσεις και στην μέση.

Μία αποτελεσματικήμέθοδος καταπολέμησης αυτών είναι η παθητική γυμναστική. Είναι ένας ξεκούραστος τρόπος εκγύμνασης και τόνωσης των μυών, ώστε να στηρίζουν και τα οστά. Τοποθετούνται τα ηλεκτρόδια στα επίμαχα σημεία ενώ το σώμα είναι ξαπλωμένο σε κατάσταση ηρεμίας .Οι μύες δυναμώνουν  γίνονται καύσεις και παράλληλα συγκρατούν την σπονδυλική στήλη.

·       Η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική.Νερό-Φρούτα-Λαχανικά πρέπει να βρίσκονται καθημερινά στο πρόγραμμά μας. Ποικιλία Δημητριακών και Γαλακτοκομικών χαμηλών λιπαρών δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Περιορισμός Αλατιού-Ζάχαρης και Κόκκινου Κρέατος επιβάλλεται. Ενώ προτιμούμε Ψάρια -Κοτόπουλο -Όσπρια και Ελαιόλαδο.

Σαφώς ανάλογα με το ιστορικό κάθε γυναίκας δίνουμε και τις ανάλογες διατροφικέςσυμβουλές και παράλληλα φτιάχνουμε το καθαρά προσωποποιημένο πρόγραμμα της.

Μέλημα μας είναι να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό όφελος, όχι μόνο για την διατήρηση ενός ωραίου σώματος, αλλά και για την υγεία!!!

_


ΑΝΤΖΥ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΟΣ  Ε.Ι.Ε.Ε.Μ PARIS

XEIΡΙΣΤΗΣ LASER GCG LONDON

www.militsopoulou.gr

fb:Militsopoulou spa rodo  Instagram: Militsopoulou_sparodo

Βότση 39 και Κορίνθου, ΠΑΤΡΑ

ΤΗΛ. 2610 274649

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being