Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Αχαΐα: Παιδάκι σκοτώθηκε στο φαράγγι του Βουραϊκού- Τι έδειξε η νεκροψία- Το ξέσπασμα οικογενειακού φίλου- ΦΩΤΟ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Παιδάκι σκοτώθηκε σ...

Έκανε πεζοπορία με τους γονείς του

13:41 Έζησε από κοντά τη φρίκη της αναζήτησης του μικρού Βασίλη Σκανδάλη που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο χτες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής. Ο αιγιώτης Γιάννης Δρουγούτης, παλαιός πρόσκοπος και άριστος γνώστης της διαδρομής, ήταν μέλος της ομάδας πεζοπορίας που χτες αποφάσισε να κάνει με τα πόδια το πέρασμα του Φαραγγιού του Βουραϊκού κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτό-Καλάβρυτα.

Με ανάρτησή του στο facebook σήμερα τα ξημερώματα, αναφέρει πως η οικογένεια του μικρού τον έχει εξουσιοδοτήσει ώστε τις επόμενες μέρες να δημοσιεύσει ανακοίνωση με όλα τα γεγονότα, λεπτό προς λεπτό, που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί χτες με τη βόλτα της παρέας και οδήγησαν στον τραγικό επίλογο χτες το βράδυ με την ανεύρεση της σορού του παιδιού στη θέση "Σιφώνι".

Παράλληλα, καταφέρεται κατά των δημοσιογράφων των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, μιλώντας για 'βόθρικη' καταγωγή τους. Το filodimos μεταφέρει αυτούσια την ανακοίνωσή του.

"Ήμουν μέλος της ομάδας πεζοπορίας στο φαράγγι του Βουραϊκού που έχασε τον μικρό Βασίλη. Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το βράδυ όπου γράφτηκε ο επίλογος αυτής της τραγωδίας με την ανεύρεση της σωρού του παιδιού, βρισκόμουν στα Νιάματα όπου είχε στηθεί το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Έδινα συνεχώς πληροφορίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στην ΕΜΑΚ αλλά ταυτόχρονα ενημέρωνα την οικογένεια του παιδιού για την πορεία των ερευνών που εν τω μεταξύ είχε μεταφερθεί στο σπίτι μου στον συνοικισμό στο Αίγιο μαζί με τα άλλα δύο τους παιδιά. Μαζί τους μεταφέρθηκαν οι θείοι και ο ξάδερφος του μικρού Βασίλη, όλοι μέλη της ομάδας που ξεκινήσαμε την κατάβαση του φαραγγιού στις 10 και 10 το πρωί της Κυριακής.

Τις επόμενες ημέρες, εξουσιοδοτημένος από την συγκεκριμένη οικογένεια αλλά και ως άνθρωπος που έζησα από κοντά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ και των βατραχανθρώπων, θα συντάξω ανακοίνωση την οποία και θα δημοσιεύσω.

Σε πρώτη φάση, τα άρθρα του ηλεκτρονικού τύπου του Αιγίου σχετικά με το συμβάν, περιέχουν λανθασμένες πληροφορίες ενώ τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας απέδειξαν για ακόμη μια φορά την βοθρική τους καταγωγή καθώς έβγαζαν στον "αέρα" υποτιθέμενα στοιχεία και πληροφορίες ή στοιχεία που κατά έναν μαγικό τρόπο προηγούνταν των εξελίξεων, όλα στο βωμό της τηλεθέασης."

 

 

11:07 Σήμερα το πρωί έγινε η νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του 9χρονου Βασίλη Σκανδάλη ο οποίος την Κυριακή βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από μεγάλο ύψος σε χαράδρα ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του στο φαράγγι του Βουραϊκού, στα ορεινά της Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροψία έδειξε ως αιτία θανάτους του παιδιού τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη κατά την πτώση.

 

..........................

 

22.20: Η σορός του παιδιού που βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Κυριακής, όταν – όπως όλα δείχνουν – έπεσε από γέφυρα, από ύψος περίπου 15 μέτρων, κοντά στις γραμμές του σιδηροδρόμου στο Βουραϊκό, αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε σχετικά κοντά στο σημείο απ΄ όπου έπεσε, ύστερα από τις έρευνες που πραγματοποιούσαν στο φαράγγι άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες και αστυνομικοί.

Αρχικά βρέθηκαν τα ρούχα του παιδιού και στη συνέχεια η άψυχη σορός του σε μια πολύ δύσβατη και επικίνδυνη περιοχή

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραγική οικογένεια του παιδιού, είχε έρθει από την Αθήνα μαζί με φίλους για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και για να περπατήσουν το φαράγγι του Βουραϊκού.

Ο μικρός Βασίλης μαζί με τους γονείς του, είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα για την εκδρομή τους. Έφτασαν με λεωφορείο στο Διακοφτό και από εκεί αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη διαδρομή παράλληλα στις ράγες. Το παιδί χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς τους, καθώς έπεσε για άγνωστους λόγους από την γέφυρα κοντά στη θέση Σιφώνι.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση του αγνοούμενου αγοριού, που χάθηκε στην τοποθεσία «Σιφώνι» του Βουραϊκού, μπροστά στα μάτια των γονιών του, που είχαν πάει για πεζοπορία. Ο μικρός ανασύρθηκε νεκρός, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, από τους άνδρες της πυροσβεστικής και η σορός του θα μεταφερθεί με συρμό που διέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το σκοπό αυτό) στην τοποθεσία "Νιάματα", όπου θα γίνει παραλαβή από το ΕΚΑΒ, όπως μεταδίδει το kalavrytanews.com. από όπου και η φωτογραφία.

Το παιδί εξαφανίστηκε στις 2 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής, όταν μαζί με τους γονείς τους και άλλους, έκαναν πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί χάθηκε ξαφνικά από το οπτικό πεδίο της παρέας. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 10 άνδρες πενταμελές πεζοπόρο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ειδικό αναρριχητή και δύτες, και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο αγοράκι έπεσε από γέφυρα, από ύψος περίπου 15 μέτρων, κοντά στις γραμμές του σιδηροδρόμου.

18.30: Η δημοσιογράφος του filodimos.gr Πέπη Σπηλιωτοπούλου δημοσίευσε πριν από λίγο φωτογραφίες από τη θέση "Σιφώνι" στο Βουραϊκό απ' όπου έπεσε το 7χρονο παιδί που έκανε πεζοπορία με παρέα ενηλίκων και παιδιών. Επί τόπου επιχειρεί μια δύναμη 40 ανδρών της ΕΜΑΚ και Πυροσβεστικής, οι έρευνες των οποίων παραμένουν άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα.

«Το ύψος από όπου έπεσε είναι πραγματικά τρομακτικό. Όλοι προσευχόμαστε για ένα θαύμα», σημείωσε με ανάρτησή της στο facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες:

17.48: Άκαρπες, δυστυχώς, είναι μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού που χάθηκε την ώρα που έκανε πεζοπορία με την οικογένειά του, στο φαράγγι του Βουραϊκού. Από τις 2 το μεσημέρι, όταν και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, άνδρες της ΕΜΑΚ «χτενίζουν» τη δύσβατη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον 7χρονο.

Το αγόρι χάθηκε στη διάρκεια πεζοπορίας, που έκανε μαζί με τους γονείς του, άλλους τέσσερις ενήλικους και ακόμη δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com στο σημείο καταφθάνει δύτης της ΕΜΑΚ όπως επίσης και 10μελης ομάδα της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης.

Δείτε φωτογραφίεςτου Αλέξη Λεχουρίτη από το kalavrytanews.com, από το σημείο που χάθηκε το παιδί:

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ενα παιδί έχει χαθεί στον Βουραϊκό ποταμό στο σημείο "Σιφώνι" περίπου στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, λίγο πιο πάνω από τα "Δικαστήρια". Στο σημείο έχει φτάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με επικεφαλής των διοικητή Κώστα Κυριακόπουλο, που επιχειρούν να το εντοπίσουν.

Η υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν γύρω στις 2 το μεσημέρι, όπως μεταδίδει το filodimos.gr.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το παιδί βρισκόταν με παρέα και έκαναν όλοι μαζί πεζοπορία, όταν ξαφνικά οι γονείς του με το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις