Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Σήμερα η κηδεία του 25χρονου Βασίλη -"'Εφυγε" δύο μέρες μετά τα γενέθλιά του-"Ένα παιδί καλοσυνάτο που δούλευε και βοηθούσε την οικογένεια του"- ΦΩΤΟ από τον τόπο του τροχαίου

Πάτρα:Σήμερα η κηδεία του 25χρονου Βασίλ...

Σημειώθηκε στη συμβολή της Αυστραλίας με την οδό Ιορδανίδου

07.21 Σήμερα αποχαιρετούν τον 25χρονο Βασίλη Γιαννακόπουλο, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 16-6-2016 & ώρα 5 μ.μ. από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Οβρυάς. Απαρηγήρητοι είναι οι γονείς και τα δύο αδέλφια του. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Πατρέων στη συμβολή των οδών Αυστραλίας και Ιορδανίδου. Ο άτυχος άνδρας ήταν υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS και εργαζόταν σε κατάστημα της οδού Νοταρά.Το τροχαίο δυστύχημα έγινε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και διερευνά όσα από το νόμο προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ανέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Ο 25χρονος πριν δύο μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του, όπως αναφέρουν πληροφορίες και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πατρών,στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών. Υπολογιστών.Μάλιστα του έμεναν λίγα μόνο μαθήματα , μέχρι το πτυχίο του Ήταν μέλος πενταμελούς οικογένειας και εργαζόταν για να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να βοηθάει την οικογένειά του.

 

23:13 "Ένα παιδί καλοσυνάτο που δούλευε και βοηθούσε την οικογένεια του... Ένα παιδί που ποτέ δεν σου έλεγε όχι". Με αυτά τα λόγια περιγράφουν στο thebest.gr άνθρωποι της οικογένειας τον άτυχο 25χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τον Βασίλη Γιαννακόπουλο.

20:30 Η κηδεία του 25χρονου Βασίλη Γιαννακόπουλου του Ιωάννη, θα τελεστεί, όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στις 5 το απόγευμα, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Οβρυάς. Ο άτυχος νέος που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, είχε άλλα δύο αδέλφια την Ασπασία και τον Σωτήρη.

18:10 Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας Κατερίνα Γεροπαναγιώτη ενημέρωσε το Σώμα στην αρχή της σημερινής συνεδρίασης για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο Βασίλη Γιαννακόπουλο. Η Πρόεδρος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Ενημερώνω το Σώμα ότι σήμερα, σε τροχαίο δυστύχημα, χάθηκε άδικα ένα νέο παιδί. Όπως ενημερώθηκαν από την Τροχαία Πατρών οι αντιδήμαρχοι Διονύσης Πλέσσας και Παναγιώτης Μελάς, το τροχαίο δυστύχημα έγινε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και διερευνά όσα από το νόμο προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις,

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του."

13:54 Ο 25χρονος Βασίλης Γιαννακόπουλος είναι ο άτυχος νέος που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Πατρέων στη συμβολή των οδών Αυστραλίας και Ιορδανίδου. Ο άτυχος άνδρας ήταν υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS και εργαζόταν σε κατάστημα της οδού Νοταρά.

11.56 Οι πληροφορίες από το σημείο και από άνδρες της  τροχαίας θέλουν ο 25χρονος δικυκλιστής Β.Γ. να κατέληξε εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων του. Το θύμα ήταν οδηγός ταχυμεταφορικής εταιρείας και το ιδιωτικό του δίκυκλό, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικού τύπου όχημα του δήμου Πατρέων. Πρόκειται για ένα κόκκινο MAZDA του τμήματος πολιτικής προστασίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Αυστραλίας και Ιορδανίδου στην Πάτρα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας νεαρός άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 36χρονη οδηγός δικύκλου μετά από τροχαίο στο λιμάνι

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις