Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Σφράγισαν» τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας του 2χρονου Κωνσταντίνου από την Ακράτα που πάσχει από λευχαιμία – Έκκληση του πατέρα μέσω του thebest.gr

«Σφράγισαν» τον τραπεζικό λογαριασμό της...
Βγενόπουλος Φάνης

Παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητά ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, γνωστός και ως Κάιν

Αντιμέτωπη με την γραφειοκρατία του τραπεζικού συστήματος βρίσκεται η οικογένεια του δίχρονου Κωνσταντίνου από την Ακράτα, που δίνει μάχη με τη λευχαιμία στο νοσοκομείο «Ελπίδα» στην Αθήνα. Η οικογένεια άνοιξε λογαριασμό στην τράπεζα, ώστε να αντεπεξέλθει στα πολλά έξοδα της παραμονής στην Αθήνα, μιας και η νοσηλεία είναι δωρεάν.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου έχει χτυπηθεί από την κρίση. Ο πατέρας είναι άνεργος εδώ και ενάμιση μήνα, ενώ η μητέρα έχει πάρει άδεια άνευ αποδοχών από τη δουλειά της για έξι μήνες, μόλις έμαθε ότι ο γιος της πάσχει από λευχαιμία. Έτσι η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας ήταν άμεση και μεγάλη.

Όμως, όπως καταγγέλλει, μιλώντας στο thebest.gr, ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιώργος Μαλλής, οι τράπεζες έχουν σφραγίσει τους λογαριασμούς, με την αιτιολογία ότι δεν είναι ερανικοί…

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι με ελάχιστα χρήματα που μου έδωσαν οι γονείς μου. Μένουμε στην Αθήνα σε ξενώνα μαζί με το παιδί, που πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Τα έξοδα τρέχουν, τόσο εδώ, όσο και στην Ακράτα γιατί πρέπει να πληρώσω το νοίκι στο σπίτι που μένουμε εκεί», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μαλλής και συνεχίζει: «Η Εθνική μας σφράγισε τον λογαριασμό με το αιτιολογικό ότι δεν είναι ερανικός. Μας είπαν ότι θα πρέπει να το παιδί είτε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, είτε να φύγει για το εξωτερικό, για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματα που πρόσφερε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ».

Όσο για τον δεύτερο λογαριασμό της οικογένειας στη Eurobank, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο πατέρας έχει καταστεί ανεργός, δηλαδή δεν μπορεί κανείς να καταθέσει χρήματα.

«Εμείς δεν θέλουμε να φάμε τα λεφτά κανενός, δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Ζητήσαμε βοήθεια γιατί επί της ουσίας είμαστε και δυο γονείς άνεργοι, χωρίς έσοδα, και έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά, τουλάχιστον έξι μηνών με τη θεραπεία του παιδιού μας. Ο κόσμος γνωρίζει ότι βοηθά για την επιβίωση μας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μαλλής για να προσθέσει:

«Ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να ξεμπλοκάρουν τους λογαριασμούς. Έχουμε και τη βοήθεια του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου (σ.σ. γνωστού και ως Κάιν), ο οποίος έχει κάνει παρεμβάσεις σε υπουργούς και έχει στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό. Ελπίζω να μας βοηθήσουν» για να προσθέσει πως: «Το μόνο που μας δίνει παρηγοριά είναι ότι η θεραπεία του παιδιού, όπως μας λένε οι γιατροί, πάει καλά, αλλά μας περιμένει μεγάλος αγώνας».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Συνεχίζει τις χημειοθεραπείες ο 2χρονος Κωνσταντίνος που διαγνώστηκε με λευχαιμία - Η οικογένεια ζητά βοήθεια για να επιβιώσει

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις