Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζει τις χημειοθεραπείες ο 2χρονος Κωνσταντίνος που διαγνώστηκε με λευχαιμία - Η οικογένεια ζητά βοήθεια για να επιβιώσει

Πάτρα: Συνεχίζει τις χημειοθεραπείες ο 2...

Το παιδί νοσηλεύεται στην ογκολογική μονάδα Ελπίδα

Ένα μικρό αγγελούδι, εγγονάκι καθαρίστριας στην Πάτρα, ηλικίας μόλις 2 ετών διαγνώστηκε με λευχαιμία και ζητάει τη βοήθειά μας. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μαλλή του Γεωργίου και της Ιουλίας, που ζει στην Ακράτα και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Ο πατέρας του είναι άνεργος και η οικογένειά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα έξοδα της καθημερινότητας αντιμετωπίζωντας προβλημα επιβίωσης.

Χρειάζεται άμεσα επίσης και μονάδες αίματος, αιμοπεταλίων και πλάσματος αν και δεν έχει μπει ακόμα στην διαδικασία της αιμοκάθαρσης.

Όποιος θελει να βοηθήσει τον μικρό Κωνσταντίνο μπορεί να επικοινωνήσει με τον πατερα του: 6945-871709.

H οικονομική ενίσχυση αποβλέπει ΜΟΝΟ  στήν οικονομική  στήριξη μιάς οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης, προκαλώντας μεγαλύτερες δυσχέρειες στην ατυχή συγκυρία  τής περιπέτειας υγείας τού παιδιού τους!Η οικονομική ενίσχυση δέν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ  με τό  κόστος νοσηλείας, θεραπείας και παραμονής  στήν Ογκολογική Μονάδα ,κόστος  τό οποίο τό αναλαμβάνει και το καλύπτει τό ίδιο τό νοσοκομείο "Ελπίδα" ,όπως και σέ  παρόμοιες υποθέσεις παιδιών.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νίκος Νικολόπουλος για την δωρεά οργάνων και την προσωπική του εμπειρία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις