Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση για το περιβάλλον στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Τριταίας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εκδήλωση για το περιβάλλον στην Ιερά Μον...

Από τον Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, διοργάνωσε, όπως κάνει κάθε χρόνο μια ωραία εκδήλωση με την ευκαιρία της ημέρας του Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Άγιων Πάντων Τριταίας Πατρών.

Την Κυριακή 5-6-2016 ὁ Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Αρτέμιο Αργυρόπουλο και την Αδελφότητα της Ιεράς Μονής και άλλους Κληρικούς τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθολικό της Ιεράς Μονής.

Ο Σεβασμιότατος αντί κηρύγματος ανέγνωσε την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την επικείμενη Άγια και Μεγάλη Σύνοδο πού πρόκειται να συγκληθεί στην Κρήτη.

Τέλος, συνεχάρη τον εν λόγω Σύλλογο, για την ωραία πρωτοβουλία του και για τους αγώνες που κάνει για τα ζωτικής σημασίας θέμα της προστασίας του Περιβάλλοντος.

Μετά την Θεία Λειτουργία ακολούθησε εκδήλωση  στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής με ομιλήτρια την κα Κατερίνα Στεμπίλη με θέμα:  «Περιβάλλον ένα πανάρχαιο μέλημα με σημερινή επικαιρότητα», ενώ επίκαιρα άσματα απέδωσε η Πολυφωνική Χορωδία Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις