Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι...πράγματα"-Ημέρα εθελοντισμού η Κυριακή 29 Μαϊου για να ομορφύνει το ίδρυμα Θηλέων στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα:"Τα ωραιότερα πράγματα στη ζω...

Πρωτοβουλία από το Worldventures Foundation

Εθελοντές από την Πάτρα παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και με την πρωτοβουλία τους σκοπεύουν να ομορφύνουν τον χώρο των παιδιών που φιλοξενούνται στο "Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αχαϊας - Σκαγιοπούλειο Μονάδα Θηλέων " της Πάτρας .

Το Worldventures Foundation ​ανακηρύσσει την Κυριακη 29 Μαϊου σε ημέρα εθελοντισμού για την Πάτρα και καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί στο ίδρυμα δίπλα από τον Άγιο Γεράσιμο.

Στη διαδικτυακή ... πρόσκληση αναφέρεται: "Λίγες ώρες από το Κυριακάτικο πρωινό μας θα πλημμυρίσουν χαρά όλα τα παιδιά αλλά και τις ψυχές μας με όμορφα συναισθήματα. Πάρτε την παρέα σας, τους φιλους σας, φορέστε φόρμες και ελάτε να δείξουμε πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή ...δεν είναι πράγματα! Ο καθένας μόνος του μπορεί να κάνει πολλά ... όλοι μαζί μπορούμε πάρα πολλά!Let's make a living giving"!

Δειτε ΕΔΩ πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις