Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ατύχημα στο κέντρο- Ι.Χ. συγκρούστηκαν και σκαρφάλωσαν στο πεζοδρόμιο- Τρεις τραυματίες

Πάτρα: Ατύχημα στο κέντρο- Ι.Χ. συγκρούσ...

Γούναρη και Κανακάρη

20:22 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι τραυματίες του τροχαίου στην Δημητρίου Γούναρη και Κανακάρη, στο ύψος του κτιρίου του ΟΤΕ, έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» που εφημερεύει.

Όπως μας ανέφεραν από το 166 – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, στο thebest.gr, έχουν τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, τρία άτομα. Το ατύχημα συνέβη στις 19.20 το απόγευμα της Τρίτης 19 Απριλίου 2016 και στο σημείο είχε κίνηση καθώς είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα.

Στο σημείο επικράτησε προς στιγμή πανικός ενώ στο σημείο του τροχαίου κλήθηκε και το ανακριτικό της Τροχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία κοπέλα, η οποία επέβαινε στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν, είναι εγγονή του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Βόγλη.

19:45 Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες πριν από λίγο στο κέντρο της Πάτρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να σταματήσουν… πάνω στο πεζοδρόμιο.

Από την σύγκρουση αυτή τραυματίστηκαν πεζοί οι οποίοι και μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Το συμβάν σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Γούναρη και Κανακάρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΤΩΡΑ - Νέο τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα, στην περιοχή της Αγυιάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις