Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρέ καρέ όσα συνέβησαν έξω από το ΥΠΟΙΚ - Ο Κώστας Πετρόπουλος μιλά στο thebest.gr - ΗΧΗΤΙΚΟ - ΦΩΤΟ

Καρέ καρέ όσα συνέβησαν έξω από το ΥΠΟΙΚ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ένταση, λιποθυμίες και τραυματισμοί

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς σήμερα το πρωί στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. Στο σημείο έκαναν την εμφάνισή τους άνδρες της ΥΜΕΤ. Εκπρόσωποι των εργαζομένων στα δημόσια Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας (και της Πάτρας) ζήτησαν μια επιτροπή τους να συναντηθεί με κάποιον υπεύθυνο από το υπουργείο, ωστόσο η άρνηση έφερε ένταση με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Περίπου 30 εργαζόμενοι προσπάθησαν να κάνουν κατάληψη, ωστόσο με την επέμβαση της αστυνομίας περιορίστηκαν στο πεζοδρόμιο όπου και παρέμειναν σε πρώτη φάση. Ωστόσο σύμφωνα και με τον συνδικαλιστή Κώστα Πετρόπουλο η συνεννόηση με γενικό γραμματέα του υπουργείου που εμφανίστηκε στο σημείο αλλά και η συμπαράσταση των εργαζομένων του ΥΠΟΙΚ έκανε τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν.

Το thebest.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Πετρόπουλο ο οποίος μας μετέφερε το κλίμα και τις στιγμές έντασης που επικράτησαν έξω από το υπουργείο.

ΗΧΗΤΙΚΟ

Εξάλλου λίγο μετά της 08:00 υπήρξε και δεύτερος γύρος έντασης. Οι άνδρες της ΥΜΕΤ απώθησαν με τις ασπίδες τους τους εργαζόμενους μακρυά από την είσοδο με αποτέλεσμα μια γυναίκα να βρεθεί στο έδαφος.

Η γυναίκα υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και στη συνέχεια έλεγε στους συναδέλφους ότι νιώθει πόνο στο στήθος και τον αυχένα.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΥΜΕΤ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις