Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Αποκλεισμοί σε Πατρών-Κορίνθου και Πατρών - Πύργου από τους αγρότες - Γλέντι στα μπλόκα του Αιγίου και της Κάτω Αχαΐας - Ταλαιπωρία στον Ισθμό

Αχαΐα: Αποκλεισμοί σε Πατρών-Κορίνθου κα...

Παραμένουν στα μπλόκα ενόψει της αυριανής συνάντησης με τον Πρωθυπουργό

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μποτιλιάρισμα και απίστευτη ταλαιπωρία παρατηρείται στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ισθμού και στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου η ουρά των αυτοκινήτων φθάνει τα δύο χιλιόμετρα και τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν από την παλαιά εθνική οδό, που έχουν ανοίξει από το πρωί οι αγρότες.

Προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση και να διευκολυνθούν οι οδηγοί, οι αγρότες από το μπλόκο του Ισθμού άνοιξαν τώρα και θα κρατήσουν τις επόμενες τουλάχιστον δύο ώρες, ανοικτή τη νέα εθνική οδό στον Ισθμό, στο ρεύμα προς Αθήνα και θα μοιράσουν φυλλάδια με τις θέσεις τους στους διερχόμενους οδηγούς.

Εν τω μεταξύ, από τις 16.00 είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Νεστάνης, έως το μεσημέρι και παρατηρείται μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος αυτή την ώρα στον Αχλαδόκαμπο.

Νωρίτερα, οι αγρότες της Αργολίδας έκλεισαν για ώρες και την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους, στους Μύλους, ενώ έχουν κλείσει για τις επόμενες δύο ώρες την εθνική οδό Σπάρτης-Τρίπολης, στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα.

 

Η συνάντηση που θα έχει αύριο με αντιπροσωπεία αγροτων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη την χώρα, συνεπώς και στην Αχαϊα.

Μέχρι τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης οι αγρότες της Αχαϊας έχουν αποφασίσει να αποκλείσουν στα δυτικά του νομού και συγκεκριμένα τη Νέα Εθνική Οδο Πατρών Πύργου στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας για πέντε ώρες από τις 5 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ.

Αντίστοιχες ώρες θα αποκλείσουν το δρομο και αύριο Δευτέρα.

Στα ανατολικά και συγκεκριμένα στην Αιγιάλεια, οι αγρότες που επιμένουν στο ΟΧΙ στον διάλογο με την κυβέρνηση συνεχίζουν το μπλόκο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Κορίνθου στα βενζινάδικα του Αιγίου κλείνοντας για τρεις ώρες το δρόμο από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Μάλιστα οι αγρότες, τόσο του Αιγίου, όσο και της Δυτικής Αχαΐας έχουν προγραμματίσει για απόψε συναυλίες και γλέντι στα μπλόκα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το μπλόκο των αγροτών της Αιγιαλείας που συνεχίζει για 30η ημέρα, στις 7 το απόγευμα θα γίνει στο μπλόκο συναυλία αλληλεγγύης, ενώ και οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας, έχουν προγραμματίσει για σήμερα μετά τις 8 το απόγευμα γλέντι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για χθες, αλλά αναβλήθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυτική Αχαΐα: Αναβλήθηκε ο αποκλεισμός των αγροτών και το γλέντι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις