Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι αδελφοί Μαρλαφέκα στους 25 επιχειρηματίες που έχουν πρότυπο Έλληνες φοιτητές

Πάτρα: Οι αδελφοί Μαρλαφέκα στους 25 επι...

Τι προέκυψε από έρευνα

Σε μία από τις μεγαλύτερες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στην νεολαία της χώρας 2.222 φοιτητές απαντούν για τους επιχειρηματίες που θεωρούν πρότυπα τους. Στη λίστα με τους 25 πρώτους συναντάμε τους αδελφούς Μαρλαφέκα, της γνωστής Πατρινής επιχείρησης "ΛΟΥΞ".

Η έρευνα των ΕΥ, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,Endeavor Greece και Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες είχε μεταξύ των άλλων και ένα ακόμη ερώτημα προς τους 2.222 φοιτητές από τα 35 Ανώτατα Εκπαιδευτικά και τα Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα που συμμετείχαν. Ζητήθηκε από τους φοιτητές να αναφέρουν τους επιχειρηματίες που είχαν ως πρότυπο. Η ερώτηση ήταν ανοιχτή οπότε ανέφερε όποιον επιχειρηματία, Έλληνα ή ξένο, ήθελε. Το news247 εξασφάλισε την πλήρη λίστα και σας παρουσιάζει τις 25 πρώτες επιλογές.

Στην πρώτη θέση έιναι ο Bill Gates, στη δεύτερη ο Steve Jobs, στην τρίτη ο Mark Juckerberg,στην τέταρτη ο Αρ. Ωνάσης, στην πέμπτη η οικογένεια Σκαλβενίτη, στην έκτη η οικογένεια Βαρδινογιάννη, στην έβδομη ο  Εlon Musk (Tesla), στην όγδοη  ο Γ. Καρέλιας, στην ένατη ο Σωκράτης Κόκκαλης, στη δέκατη οι Sergey Brin- Larry Page, στην ενδέκατη ο Γιώργος Κορρές, στη δωδέκατη ο Richard  Branson, στη δέκατη τρίτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη δέκατη τέταρτη η οικογένεια Λάτση, στη δέκατη πέμπτη ο Διαμαντής Μασούτης, στη δέκατη έκτη ο Παύλος Ευμορφίδης, στη δέκατη έβδομη ο Στέλιος Χατζηιωάννου, στη δέκατη όγδοη ο Γιώργος Γεράρδος, στη δέκατη ένατη ο Ευάγγελος Μυτιληναίος,στην εικοστή ο Amancio Ortega Gaona (Zara),στην εικοστή πρώτη οι αδελφόι Μαρλαφέκα,στην εικοστή δεύτερη η Ιωάννα Παπαδοπούλου,  στην εικοστή τρίτη η οκογένεια Γιαννακόπουλου, στην εικοστή τέταρτη ο Σταύρος Νιάρχος στην εικοστή Πέμπτη ο Απόστολος  Βακάκης.

Αμέσως μετά ακολουθούν οι Νίκος και Νίκη Κουτσιανά της Apivita, o Δημήτρης Μελισανιδης, ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης (Genesis Pharma), και o Λεωνίδας Μπόμπολας του Άκτωρα.

 

Αφοί Μαρλαφέκα

Αφοί Μαρλαφέκα

Αφοί Μαρλαφέκα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις