Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλιμακώνεται η ένταση μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους – Ακύρωσε την επίσκεψη του στην Τουρκία ο Ρώσος ΥΠΕΞ – Συνεδριάζει το ΝΑΤΟ

Κλιμακώνεται η ένταση μετά την κατάρριψη...

Η Ρωσία ζήτησε από τους πολίτες της να εγκαταλείψουν την Τουρκία

Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους στη Συρία, όπως όλα δείχνουν, από την τουρκική αεράμυνα, δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και αναμένεται μα μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ήδη όπως μετέδωσε η Independent, δεν πρόκειται να μεταβεί στην Τουρκία ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ, καθώς όπως φέρεται να έχει ακυρώσει το προγραμματισμένο του ταξίδι, εξαιτίας του περιστατικού της κατάρριψης.

Ο Λαβρόφ επρόκειτο να ταξιδέψει στην Τουρκία αύριο Τετάρτη προκειμένου να συζητήσει την στρατηγική που θα ακολουθηθεί στην Συρία. Η εξέλιξη αυτή

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει η Independent, ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Δούμας φέρεται να ζήτησε από τους Ρώσους τουρίστες που βρίσκονται στην Τουρκία να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: «Πολύ σοβαρό γεγονός»

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτήρισε την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Sukhoi Su-24 στη Συρία «πολύ σοβαρό γεγονός», αλλά πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα.

Έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ το απόγευμα

Να σημειωθεί ότι έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες θα διεξαχθεί στις 17.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδος) «κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Συμμαχίας.

Το ΝΑΤΟ «παρακολουθεί στενά την κατάσταση, σε επαφή με τις τουρκικές αρχές», μετά την κατάρριψη από την Τουρκία ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο, σύμφωνα με την Άγκυρα, παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, είχε δηλώσει νωρίτερα αξιωματούχος στην έδρα της Ατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία κατέρριψε ρωσικο μαχητικό στα σύνορα με τη Συρία - Νεκρός ο ένας πιλότος, αιχμάλωτος ο δεύτερος- Διπλωματικός πυρετός για να μην υπάρξει εμπλοκή Ρωσίας - Τουρκίας - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις