Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν ήδη οι διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά – Πάνω από 4.000 συνδέσεις στο «στόχαστρο» της ΔΕΗ για την Αχαΐα

Πάτρα: Ξεκίνησαν ήδη οι διακοπές ρεύματο...

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ αγγίζουν τα 2.100.000 ευρώ σε όλη την Ελλάδα

Εδώ και 20 ημέρες έχουν ξεκινήσει από τα συνεργεία που εργάζονται για λογαριασμό της ΔΕΗ στην Πάτρα, οι διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά της περιοχής, σύμφωνα με ενημέρωση του thebest.gr, από στελέχη της εταιρείας. Σε αυτή τη φάση οι διακοπές ρεύματος, ξεκινούν από καταναλωτές που χρωστούν σημαντικά ποσά προς την εταιρεία και δεν έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, την Παρασκευή δημιουργήθηκε ένταση στην περιοχή της Αροής, όταν εμφανίστηκε συνεργείο διακοπής ρεύματος.

Σύμφωνα με συνδικαλιστικές εκτιμήσεις στην Αχαΐα οι διακοπές ρεύματος ανέρχονται σε περίπου 4.000. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΔΟΠ ΔΕΗ Πατρών - Αιγίου Θεόδωρος Κανελλόπουλος, σε δηλώσεις του προέτρεψε τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε διακανονισμό και να ελέγξουν αν  πληρούν τα κριτήρια για να μπουν στο κοινωνικό τιμολόγιο, καθώς όπως διαπιστώνει, πολλοί έχουν τις προϋποθέσεις ένταξης και δεν έχουν κάνει τη σχετική αίτηση.

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ αγγίζουν τα 2.100.000 ευρώ σε όλη την Ελλάδα, με τους ιθύνοντες να ψάχνουν τρόπους εξεύρεσης λύσης στο θέμα.

Εντολή για διακοπή του ρεύματος σε 100.000 κακοπληρωτές έχει δώσει η ΔΕΗ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας στο Mega.

Όπως συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, οι διακοπές θα γίνουν σε ανθρώπους που δεν είναι φτωχοί και θα μπορούσαν κάτω υπό προϋποθέσεις να πληρώσουν.

Διαβάστε επίσης:

Ένας στους τρεις δεν πληρώνει ΔΕΗ - Για ποιους ξεκινούν έλεγχοι και διακοπές ρεύματος - Πάνω από 2 δισ οι ανεξόφλητες οφειλές

Πάτρα:O "βραχνάς" του ηλεκτρικού - Αυξάνονται οι οφειλές από τους λογαριασμούς

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις