Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιχμές Κυριάκου από την Πάτρα για Μεϊμαράκη – Γνωστά στελέχη στην ομιλία του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αιχμές Κυριάκου από την Πάτρα για Μεϊμαρ...

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μίλησε το απόγευμα της Κυριακής σε συγκέντρωση

Αιχμές κατά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος αρνείται να υπάρξει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ, άφησε μιλώντας από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας ενώπιον ενός πυκνού ακροατηρίου το βράδυ της Κυριακής, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε πως ο ίδιος είναι υπέρ του διαλόγου και πως δεν καταλαβαίνει όσους μιλούν για δημιουργία εσωστρέφειας λόγω του ντιμπέιτ.

«Κάνουν λάθος γιατί εγγυητής της ενότητας του κόμματος είναι οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες. Η δημόσια συζήτηση συναγωνιστών δεν απειλεί την ενότητα.Την ενότητα την απειλεί η παραπολιτική», πρόσθεσε χαρακτηριστικά καταχειροκροτούμενος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ενωτικός, σημειώνοντας πως πρέπει πάνω από όλα να διαφυλαχτεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ προσκάλεσε όλους να μετάσχουν στις εκλογές , για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η συμμετοχή.

Από την πολιτική συγκέντρωση, που έγινε στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στην Πάτρα, δεν έλλειψε και το χιούμορ, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του, αφού όπως είπε «η Πάτρα είναι γουρλίδικη»!

Την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Κατσανιώτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Μάκκας, ο πρώην υφυπουργός Βασίλης Μπεκίρης, οι πρώην βουλευτές Νατάσα Ράγιου, Θανάσης Νταβλούρος και Μιχάλης Μπεκίρης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, ο πρώην δήμαρχος Πατρών Ευάγγελος Φλωράτος, ο πολιτευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις