Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο γιος του Τεμπονέρα θυμάται τους Κενταύρους και τα ...ρίχνει με οργή στον Μεϊμαράκη

Ο γιος του Τεμπονέρα θυμάται τους Κενταύ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

"Ο Μειμαράκης έχει δώσει δείγματα γραφής τα τελευταία 31 χρόνια..."

 

"Οι Κένταυροι της πολιτικής ζωής είναι ακόμα εδώ, ζουν ανάμεσά μας και ενίοτε ζητούν και την ψήφο μας!" γράφει σε ανάρτησή του στο fb o γιος του Νίκου Τεμπονέρα Διονύσης, επιτιθέμενος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και συνεχίζει:
"Είναι αυτοί που παίρνοντας την σκυτάλη από την Αβερωφική Δεξιά με ηγέτες τους Μιχαλολιάκο (βουλευτή Πειραιώς της ΝΔ, ξάδελφο του Χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου) και τον Μανωλάκο (φαρμακοποιό, πολιτευτή και χουντοβασιλικό) παρέδωσαν το δαχτυλίδι της ΟΝΝΕΔ στους Μειμαράκη και Βουλγαράκη την δεκαετία του 80' και του 90'.Τότε υποτίθεται ο Κ. Μητσοτάκης διέλυσε τις παρακρατικές ομάδες με μπροστάρη δήθεν τον Μειμαράκη (Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ 1984-1987), που όμως, όπως μας υπενθύμισε πρόσφατα ο νυν μεταβατικός - μα όχι και τόσο - Πρόεδρος της ΝΔ, όποτε χρειαστεί, είναι ενδεχομένως έτοιμες να παρέμβουν ως δυνάμεις της αστικής τάξης!; Τις διέλυσε μάλιστα ο δημοκρατικός ηγέτης της ΝΔ σε τέτοιο βαθμό που οργανωμένα ξεκινούσαν από τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας αλλά και σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να σπάσουν τις καταλήψεις των σχολείων από τους μαθητές το 1990-1991 και μαζί με αυτές το κρανίο του Νίκου Τεμπονέρα.
Οι Κένταυροι της πολιτικής ζωής δεν αρνήθηκαν ποτέ την σχέση τους με το φασισμό και την άκρα δεξιά..Κρύφτηκαν για λίγο πίσω από σοβαρά κουστούμια και πολιτικούς καθωσπρεπισμούς αλλά δεν άντεξαν..

Έβγαλαν τα τσεκούρια στα τηλεοπτικά πάνελ με τον Βορίδη και άρχισαν να διαπαιδαγωγούν τους Χρυσαυγίτες βουλευτές με τρυφερές συνομιλίες με τον Μπαλτάκο...!Κρύβουν την ακροδεξιά τους ρητορική και πρακτική αλλά δεν μας ξεγελούν οι υπερασπιστές της δικής τους ...Αλήθειας. Αυτής που ζέχνει όταν κατασκευάζεται στα υπόγεια της Συγγρού..
Άραγε ο απευθυνόμενος στο μετριοπαθές ...Κέντρο Μειμαράκης τι είχε να πει για όλα αυτά;

Σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκε, όταν η καλοθρεμμένη από τους κύκλους του τότε Γ.Γ. της Κυβέρνησης Σαμαρά, Χρυσή Αυγή, μαχαίρωνε τον Παύλο Φύσσα; Άραγε που ανήκε όταν είχε υπό την πολιτική του σκέπη τον τότε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας , Γιάννη Καλαμπόκα; Άραγε ποιά ήταν η σχέση του με τον μετέπειτα υπερασπιστή δικηγόρο του Καλαμποκα Ε. Ζαφειρόπουλο με τον οποίο ήταν υποψήφιος σύμβουλος στο ΔΣΑ;
Ο Μειμαράκης έχει δώσει δείγματα γραφής τα τελευταία 31 χρόνια..Μια καλή...προστάντζα ψευτομαγκιάς και πολιτικού αμοραλισμού ...Μας τα ..έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν τα παντελόνια του..Και είναι τρύπια όπως η παρασιτική αστική τάξη που εκπροσωπεί. με συνέπεια σαν βουλευτής από το 1989..Αυτήν που κινείται με ένα και μόνο στόχο σε αυτές τις εκλογές..Να τοποθετήσει την Αριστερά στη γωνιά της ιστορίας...
Όμως η Ιστορία δεν ξέρει από παραγραφές Βαγγέλα...Βλέπεις έχει μνήμη και κρατάει τεφτέρι...!Και σε έχει βάλει στο ράφι, εκεί..ξέρεις εσύ..τέρμα δεξιά!"

Ωστόσο, στο fb του Διονύση Τεμπονέρα, υπάρχει κενό σχολιογραφίας  μετά το δημοψήφισμα με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει ευδιάκριτο αν συμπαρατάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με το Λαφαζάνη ή αν κρατάει ουδέτερη στάση κατά...ΚΟΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις