Θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Στην Πάτρα θα βρεθεί την επόμενη Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.
Αν και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των επαφών του πρώην πρωθυπουργού στο νομό, εκ μέρους της Νομαρχιακής Αχαΐας καταβάλλεται προσπάθεια να έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.
Κατά πάσα πιθανότητα ο κ. Τσίπρας, όπως δήλωσε στο thebest.gr, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης, θα μιλήσει στις 8 το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Γεωργίου.
Παράλληλα, ενδέχεται στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νομό, να επισκεφθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας και την πόλη του Αιγίου.
Διαβάστε επίσης:
Τσίπρας vs Μειμαράκη: Πού υπερτερούν και πού χάνουν οι δύο αρχηγοί
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










