Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Σήμερα η Έκθεση έργων του 12ου “Patras Art Fair” 19:30 στην Αγορά Αργύρη

Σήμερα η Έκθεση έργων του 12ου “Patras A...

Μια από τις μεγαλύτερες εικαστικές παραγωγές στην πόλη μας τελειώνει τις εργασίες της

Το 12ο art faire  κατάφερε  ξανά να προκαλέσει με επιτυχία το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας της τέχνης και του πολιτισμού. Διάσημοι ζωγράφοι ζωγράφισαν από την  Πέμπτη 27/8/2015, έως την Τρίτη 1/9/2015 και από τις 10:00 έως 17:00  καθημερινά  στο κτίριο της Αγοράς Αργύρη, εμπνευσμένοι από την ομορφιά  του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος, του Μεσογειακού φωτός ,της πλούσιας ιστορίας μας  και την μαγεία των ελληνικών  χρωμάτων.

Ένα workshop καλλιτεχνών, που έδωσε την δυνατότητα σε πολλούς συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν  όλες της φάσεις της δημιουργίας ενός έργου τέχνης από την γέννηση μέχρι την ολοκλήρωση του.

 

Στο φετινό 12 ο PATRAS ART FAIR διεξήχθησαν και 4 ομιλίες (MASTER CLASSES ) από διάσημους καλλιτέχνες στην Αγγλική γλώσσα.

Την Δευτέρα 31/8/2015 την Αγορά Αργύρη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων  κ. Θωμόπουλος Βασίλης και παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες του συμποσίου και φωτογραφήθηκε με τους καλλιτέχνες.

Η Ελληνική συμμετοχή 12 ο PATRAS ART FAIR αποτελείτο από τρείς Πατρινούς καλλιτέχνες τους Πρέσσα Νίκο, Τρυπαναγνωστόπουλο, Γιάννη &  Καραβασίλη  Βασίλη.

 

Τα έργα τέχνης που  δημιουργήθηκαν  είναι  διαστάσεων  120 cm x 100 cm , θα εκτεθούν για πρώτη φορά στην αγορά Αργύρη την  Τρίτη  1/9/2015  στις  19.30 και αποτελούν μια σημαντική θεματική συλλογή, η οποία θα περιοδεύσει σε πολλές χώρες.

Οι διαφορετικότητα των καλλιτεχνών από κάθε χώρα, των πολιτισμών και των τεχνοτροπιών παρεμβαίνει σαν δύναμη και δρα καταλυτικά στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες – καθηγητές Πανεπιστημίων και Ακαδημιών Καλών Τεχνών, που  δημιούργησαν  ζωντανά και  παρουσιάζουν κορυφαία έργα τέχνης.

 

Η παρουσίαση των ολοκληρωμένων έργων θα λάβει χώρα την Τρίτη 1/9/2015 στις 19.30  στην Αγορά Αργύρη.

Το φετινό 12 ο PATRAS ART FAIR ,συνδιοργάνωσαν: η  Διεθνής Ομοσπονδία Ομίλων, Συλλόγων κ Κέντρων για την UNESCO  και η  ART ZERVAS.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life