Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας δεν συναντά Λαφαζάνη στο πλαίσιο των διερευνητικών

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥ...

Ποιά θα είναι η στρατηγική των συμμαχιών του

Ανασύνταξη των δυνάμεων που απέμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει τις επόμενες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συγκαλέσει σε συνεδρίαση την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποσαφηνίσει το προγραμματικό πλαίσιο με το οποίο θα κατέλθει στις εκλογές και να οργανώσει ξανά τη βάση του έπειτα από τις απώλειες που προκάλεσε η διάσπαση.

Πριν ακόμα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, έχουν διαμορφωθεί δύο ισχυρά μέτωπα απέναντι στον κ. Τσίπρα, το ένα από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και το άλλο από τονΠαναγιώτη Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κριτική από ότι φαίνεται θα επικεντρωθεί προσωπικά στον απερχόμενο Πρωθυπουργό, είτε για να αναδειχθούν οι ευθύνες του για τις επιλογές που έκανε σε στρατηγικές και πρόσωπα είτε για τον συμβιβασμό με τους εταίρους που έφερε τρίτο μνημόνιο αντίθετα με το πρόγραμμα και τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον πρόεδρο της ΝΔ -με τον οποίο αρνήθηκε να συναντηθεί ο κ. Τσίπρας- και στην Πρόεδρο της Βουλής -χαρακτηρίστηκε λάθος επιλογή που συμπεριφέρεται ως δικτάτορας- το Μέγαρο Μαξίμου έχει απαντήσει σε υψηλούς τόνους, σε ότι αφορά όμως τη Λαϊκή Ενότητα, η «γραμμή» δεν είναι ξεκάθαρη.

Τις προηγούμενες ημέρες συνεργάτες του κ. Τσίπρα έλεγαν ότι στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών δεν θα περιληφθεί κανένας από τους βουλευτές που ψήφισαν «όχι» και δήλωσαν «παρών» στις κρίσιμες ψηφοφορίες, ώστε η ΚΟ που θα προκύψει να είναι συμπαγής και δεσμευμένη στο νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η άποψη αυτή αναιρέθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο και τώρα μεταδίδεται ότι οι περιπτώσεις όσων δήλωσαν «παρών» θα εξεταστούν ατομικά.

Επίσης, μεταδίδεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν προτίθεται να συναντήσει τον κ. Λαφαζάνη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Tην Παρασκευή ορκίζεται η υπηρεσιακή κυβέρνηση - Επιστρέφει ο Μεϊμαράκης σήμερα τη διερευνητική εντολή - ΔΕΙΤΕ LIVE

 

Επιστρέφει σήμερα τη διερευνητική εντολή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Στον Παναγιώτη Λαφαζάνη η "σκυτάλη"

Ποια θα είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός αν δεν ευοδωθούν οι διερευνητικές εντολές

 

Άρχισαν τα όργανα- Μεϊμαράκης κατά Τσίπρα: Είσαι καθεστωτικός- Μαξίμου: Είσαι προσωρινός- Συγγρού: Η αλαζονεία τυφλώνει

Αχαϊα: Παραιτήθηκε η πλειοψηφία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου- Πέντε ακόμη παραιτήσεις από το Συντονιστικό ΟΜ Αγίας Σοφίας-Ζαβλανίου-Αγυιάς και το ΣΥΡΙΖΑ

Βαρουφάκης: Θα ήταν ενδιαφέρον αν με καταδίκαζαν για προδοσία- Θα τους ξεσκέπαζα


tovima.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις