Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Νεφέλη θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας" - Aύριο η κηδεία της 18χρονης - "Έφυγε" την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας της

Πάτρα:"Νεφέλη θα σε έχουμε πάντα στ...

Έχασε τη ζωή της μετά από μάχη από την οποία δεν βγήκε νικήτρια

Θρήνος στην Πάτρα από το θάνατο της 18χρονης Νεφέλης Σπηλιοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μάχη που έδωσε βαριά τραυματισμένη από τροχαίο, από την οποία δεν βγήκε νικήτρια, παρά το γεγονός ότι φίλοι, γνωστοί και παλιοί συμμαθητές της συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Αρόη.

Η  Νεφέλη, κόρη του φιλολόγου Γιώργου Σπηλιόπουλου και της γυμνάστριας Σοφίας Γαρουφαλή, είχε τραυματιστεί  σε τροχαίο στην πλατεία Όλγας, στη διασταύρωση Αράτου και Μαιζώνος, στις 30 Ιουλίου.

Ήταν μοναχοπαίδι και σύμφωνα με πληροφορίες "έφυγε" την ημέρα που είχε γενέθλια η μητέρα της.Τον Σεπτέμβριο θα μετακόμιζε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Πατρών την αποχαιρετούν με το παρακάτω ψήφισμα:

"Για τη Μαρία-Νεφέλη Σπηλιοπούλου

λα μία σταγόνα

μορφις τρεμάμενη στ τσίνορα·

μία λύπη διάφανη σν θως κρεμάμενος π τν οραν

μὲἀπέραντη ρατότητα

που τ πάντα γίνονται ξεγίνονται

γονατίζει Χάρος κα ξανασηκώνεται πι δυνατς

κα πάλι πέφτει νίσχυρος βυθίζεται στ βάραθρα.

Μόνη της σταγόνα σθεναρ πάνω π’ τ βάραθρα.

Στ χωρι τς γλώσσας μου τ Λύπη τηνε λένε Λάμπουσα.

(Μαρία-Νεφέλη, Οδυσσέας Ελύτης)

 

Αγαπημένο μας παιδί, ολόδροσο κορίτσι μας, η θλίψη μας μεγάλη και δε μπορούν τα λόγια να αρθρωθούν.

Όμορφη Νεφέλη θα ζεις στις καρδιές και των συμμαθητών σου  και των δασκάλων σου.

Οι καθηγητές του 4ου Γενικού Λυκείου Πάτρας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου ΓΕΛ Πάτρας"

Συντετριμμένοι οι φίλοι της αποχαιρετούν στο fb το όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι που αγαπούσε τη φωτογραφία και δεν πρόλαβε να χαρεί την επτυχία της στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Θεσσαλονίκης.

"Έφυγες το καλύτερο καλοκαίρι σου μόνο και μόνο για να μην σε ξεχάσουμε ποτέ...κουράγιο στους γονείς σου" της γράφουν στον τοίχο της.

"Μου ειναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποίησω οτι έφυγες τοσο γρήγορα με τόσα όνειρα να πραγματοποίησεις…Σε γνώρισα στο γυμνάσιο πρώτη φορά αλλα στο λύκειο μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια … ηταν μια δύσκολη χρονιά φέτος και την περάσαμε μαζί στο ίδιο θρανίο της κατεύθυνσης …. Για μένα είσαι ακόμα εδώ μαζί μας, δεν έχεις φύγει…Να ξέρεις πως ποτέ δεν θα σε ξεχάσω !!!!! Καλό ταξίδι Νεφέλη μου , θα είσαι παντα στην καρδιά μας "

"Καλο ταξιδι να εχεις κοριτσι μου!!! Δυστυχως δεν προλαβες να ζησεις τη ζωη σου οπως ακριβως θα ηθελες...emoticon unsure Να ξερεις οτι παντα θα σε θυμομαστε και θα σε εχουμε στην καρδια μας...σε αγαπαμε παρα πολυ Νεφελακι μου"

 

"Νεφελακι παντα θα σε θυμομαστε κοριτσακι μου...αυτη η ασχημη αναμνηση θα φυγει και θα σε εχουμε ολοι πανεμορφα σχεδιασμενη στο μυαλο μας...δε χαρηκες τη ζωη...δεν σ δοθηκε η ευκαιρια....εμεις θα σε αγαπαμε...και θα σε εχουμε παντα στις καρδιες μας....σε αγαπαμε νεφελη..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις