Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο λαικός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος καταφθάνει το Σάββατο στην Αυγουστιάτικη Πάτρα

Ο λαικός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος καταφ...

Μαζί του και η Ελευθερία Ελευθερίου

Έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα και αυτό το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 θα βρίσκεται πάλι στα μέρη μας για μία live μουσική εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης λίγο πιο έξω από την Πάτρα, στο Δρέπανο.

Ο λόγος για τον 39χρονο λαικό τραγουδιστή Πάνο Κιάμο, ο οποίος έχει γνωρίσει επιτυχία με κομμάτια όπως «Σφύριξα κι έληξες» και «Φωτιά με φωτιά».

Στο μεταξύ μετά τα κομμάτια – επιτυχίες της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Δεν Θέλω Επαφή», που παρέμειναν η μία μετά την άλλη για πολλούς μήνες στο top 10 των επίσημων ραδιοφωνικών charts, ο Πάνος Κιάμος παρουσίασε το φετινό κρίσιμο λόγω και των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, καλοκαίρι ένα νέο ξεχωριστό single που ήδη ακούγεται πολύ και το έχουν «κλικάρει» και στο youtube, το «Από Αστέρι Σε Αστέρι» (Να ‘σαι Μαζί Μου Καλή).

Μάλιστα τη μουσική στο τραγούδι «Από Αστέρι Σε Αστέρι», την έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και στίχους ο Νίκος Γρίτσης.

Το single «Από Αστέρι Σε Αστέρι» είναι το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει ο Πάνος Κιάμος και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Cobalt Music.

Στο πρόγραμμα του στο κέντρο Volcano, στο Δρέπανο Ρίο αυτό το Σάββατο ο Πάνος Κιάμος αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες του και να ξεσηκώσει το Πατρινό κοινό.

Στο μεταξύ μαζί με τον Πάνο Κιάμο θα εμφανιστεί το Σάββατο και η Κύπρια στην καταγωγή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μας είχε εκπροσωπήσει το 2012 στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το κομμάτι «Aphrodisiac». H Eλευθερία Ελευθερίου είχε συμμετάσχει με επιτυχία και στο σώου μιμήσεων του ΑΝΤ1 Your Face sounds Familiar.

Η μπουκάλα ουίσκι θα κοστίζει 110 ευρώ και το ποτό στο μπαρ 10 ευρώ (το 2ο ποτό 5 ευρώ).

*Ο Πάνος Κιάμος είχε συνεργαστεί με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Νίκο Βουρλιώτη των Goin' Through, με μεγάλη επιτυχία στο Club 22, στην Αθήνα.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life