Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Την Κυριακή το πέρασμα του φαραγγιού Περιστεριώνα στον ποταμό Κράθη

Αχαϊα: Την Κυριακή το πέρασμα του φαραγγ...

Στην Ακράτα

Δίνοντας ένα μήνυμα ομαδικότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, η ομάδα εθελοντών Ακράτας ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ και το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας, υλοποιούν το πέρασμα του φαραγγιού Περιστεριώνα στον ποταμό Κράθη, στην Ακράτα την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 9:00 το πρωί με σημείο συνάντησης το ζαχαροπλαστείο Ζέρβας στην Ακράτα και με κατεύθυνση το σημείο εκκίνησης της πορείας κοντά στο φαράγγι.

Οι παρέες χρειάζεται να οργανωθούν μεταξύ τους για τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιήσουν ώστε να φτάσουν στο σημείο εκκίνησης.

Απαραίτητη ενδυμασία είναι τα κλειστά αθλητικά παπούτσια, άνετα ρούχα (προαιρετικά μαγιό) και ποδηλατικό κράνος. Η δράση προτείνεται για ενήλικες και όχι για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Οι ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ μετά το πέρασμα του φαραγγιού θα καταλήξουν στο τουριστικό περίπτερο Πορρωβίτσας στο Akrata Beach Camping γύρω στις 11: 30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610226948 & 2610623290 καθημερινά 8:00-15:00 και Δευτέρα και Τετάρτη και το απόγευμα 18:00-20:30.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις