Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Άμεση παρέμβαση Κουρουμπλή μετά την απεργία πείνας και την κραυγή απελπισίας του πατέρα της Μαρίας- Έδωσε εντολή να καλυφθεί η οικογένεια με φαρμακευτικό υλικό

Πάτρα:Άμεση παρέμβαση Κουρουμπλή μετά τη...

Η 30χρονη Μαρία αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας

Άμεση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας μετά την νέα έκκληση που απεύθυνε ο πατέρας της 30χρονης Μαρίας για την παροχή φαρμακευτικού υλικού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της γυναίκας.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έδωσε εντολές να ρυθμιστεί άμεσα το ζήτημα απο τον ΕΟΠΥΥ.

13.05 Στο Υπουργείο Υγείας μεταβαίνει και πάλι ο Νίκος Πουλκουρτζής ξεκινώντας για μια ακόμη φορά απεργία πείνας ζητώντας απελπισμένος μια... ένεση ευθανασίας για το παιδί του αφού δεν μπορεί να του παράσχει το φαρμακευτικό υλικό που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Η μικρή Μαρία, έχει ταλαιπωρηθεί πολλές φορές απο το ελληνικό δημόσιο κατα το πρόσφατο παρελθόν και η κραυγή αγωνίας του πατέρα της είχε ακουστεί πολλές φορές στην τοπική κονωνία και τους υγιειονομικούς φορείς που όπως αποδεικνύεται έδιναν κάθε φορά προσωρινές λύσεις.

Οι περικοπές στις παροχές υλικών και φαρμάκων θέτουν σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και τη ζωή του παιδιού όπως καταγγέλει ο πατέρας της. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πατέρας  ζήτησε ένεση για να κάνει ευθανασία στο παιδί του, αφού ούτως ή άλλως όπως λέει το οδηγούν στο θάνατο.

Ο κ. Πουλκουρτζής στο παρελθόν είχε φθάσει στο σημείο να μεταφέρει την κόρη του στο γραφείο του τότε Περιφερειάρχη Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να του δώσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η φαρμακευτική αγωγή και τα αναλώσιμα για την τροφή της Μαρίας που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια είναι πανάκριβα. Όμως το ελληνικό κράτος εξακολουθεί να ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια την οικογένεια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις