Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Καταδίκη για δύο ζωές – Ποινή 6,5 χρόνων στον οδηγό IX για το θανατηφόρο στην Αυστραλίας

Πάτρα:Καταδίκη για δύο ζωές – Ποινή 6,5 ...

Αβάσταχτος ο πόνος των οικογενειών

Στο ακροατήριο έφτασε χθες το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο στην οδό Αυστραλίας στην Πάτρα. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών καταδίκασε χθες τον οδηγό του ΙΧ που τον περασμένο Ιούνιο είχε τραυματίσει θανάσιμα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία επέβαιναν σε δίκυκλο. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στην οδό Αυστραλίας. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 6,5 χρόνων. Η σύγκρουση κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Αντώνη Μαγδάκη και στην 24χρονη φίλη του Εφη Κονταρά.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ήταν μεθυσμένος και  να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν παρέστη στη δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του, Ντίνο Αργυρόπουλο, ο οποίος εξέφρασε στους δικαστές την συγγνώμη του πελάτη του.

Κρατώντας μία φωτογραφία της κόρης του, ο χαροκαμένος πατέρας της άτυχης Εφης ξέσπασε: Θέλω να πω στον οδηγό πως μου έκλεισε το σπίτι. Μου διέλυσε την οικογένεια. Μου στέρησε το παιδί μου". Οι δικηγόροι των οικογενειών Φαήλος Κρανιδιώτης και Γιώργος Καλαπόδης μίλησαν για δίκαιη απόφαση, τονίζοντας ότι αποδείχτηκε πως ο οδηγός ήταν μεθυσμένος κι ότι εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός που σκότωσε την Έφη Κονταρά και τον Αντώνη Μαγδάκη – Τι δείχνουν στοιχεία της δικογραφίας

 

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Αντώνη Μαγδάκη - Θρήνος για τον χαμό του νεαρού και της φίλης του σε τροχαίο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις