Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός που σκότωσε την Έφη Κονταρά και τον Αντώνη Μαγδάκη – Τι δείχνουν στοιχεία της δικογραφίας

Πάτρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός π...

Το καλοκαίρι θα γίνει η δίκη

Βαριές ευθύνες επιρρίπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον οδηγό, που τον Ιούνιο 2014, σκότωσε με το αυτοκίνητό του, στην περιοχή έξω Αγυιάς, την Έφη Κονταρά και τον Αντώνη Μαγδάκη, η δικογραφία που έχει δημιουργηθεί για το τραγικό δυστύχημα.

Όπως φαίνεται ο οδηγός τη μοιραία εκείνη μέρα δεν ήταν νηφάλιος και ως εκ τούτου φέρεται να μην ήταν σε κατάσταση να οδηγεί με ηρεμία. Το σχετικό δικαστικό έγγραφο, αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες ότι, το ακλοτέστ που του έγινε έδειξε ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα η περιεκτικότητα του αλκοόλ στον οργανισμό του ήταν 1,73 χιλιοστά ανά λίτρο αίματος, με όριο τα 0,50. Πάντως ο κατηγορούμενος ζήτησε επανεξέταση κατά την οποία βρέθηκε με 1,39 χιλιοστά.

Η δίκη για το συμβάν έχει οριστεί για το καλοκαίρι του 2015, ενώ κατά του οδηγού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση τροχαίου υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις