Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:To "προφητικό" μήνυμα της 48χρονης στο fb λίγο πριν το έγκλημα - Αύριο απολογείται στον ανακριτή ο 45χρονος συζυγοκτόνος

Πάτρα:To "προφητικό" μήνυμα τη...

Το ζευγάρι είχε μαζί ένα 14χρονο παιδί

09.30 "Tα λάθη, τα πάθη και τα γούστα πληρώνονται φίλε". Αυτή είναι μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της 48χρονης γυναίκας  στο fb για να αποσπάσει το σχόλιο  "εσύ το πλήρωσες με τη ζωή σου, καλό ταξίδι αδερφή".

 

 

07.35 Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη 26 Μαΐου ζήτησε κι έλαβε ο 45χρονος που φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους, το απόγευμα του Σαββάτου. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Ο άνδρας φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημά του, καθώς και να έχει παραδεχτεί την παθολογική ζήλια του για τη 48χρονη γυναίκα και μητέρα του 14χρονου παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι περνούσε κρίση, οι καβγάδες ήταν συχνοί και η γυναίκα είχε ζητήσει από τον 45χρονο να χωρίσουν. Η κηδεία της 48χρονης, που είναι μητέρα άλλω δύο παιδιών από άλλο γάμο, θα γίνει σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη.

 

19.59: Πριν από λίγα λεπτά οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στον Εισαγγελέα, ο 45χρονος.

19.47: Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να μεταφερθεί από στιγμή σε στιγμή ο 45χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το φόνο της γυναίκας του το βράδυ του Σαββάτου στην Αγυιά.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στα Δικαστήρια της Πάτρας.

 

11.25  Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 45χρονος που έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα κι εν συνεχεία έκοψε τις φλέβες του. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr της έβαλε χειροπέδες και της κράτησε το κεφάλι μέσα στο νερό.

Το ζευγάρι είχε μαζί ένα 14χρονο παιδί, το οποίο δεν ήταν παρών στο έγκλημα. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα έχει ως εξής: "Συνελήφθη, χθες (23-5-2015) το βράδυ στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 45 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, χθες το βράδυ στη Πάτρα, εντός της οικίας του, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε τη 48χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια τη δολοφόνησε με ασφυκτικό τρόπο (απόφραξη αναπνευστικών οδών).

Αμέσως μετά την πράξη του ο 45χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο τα χέρια του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών'.

 

09.45 Οικογενειακή τραγωδία χθες βράδυ στην οδό Μειλίχου. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο 45χρονος άνδρας έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα του σπιτιού τους και στη συνέχεια προσπάθησε ν΄αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες και των δύο χεριών του με δύο ξυραφάκια. Ο άνδρας ωστόσο κρατήθηκε στη ζωή, εξήλθε από το νοσοκομείο και τώρα κρατείται στην Ασφάλεια. Φέρεται μάλιστα να ομολόγησε το έγκλημά του.

Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού είδε τη 48χρονη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι. Προηγουμένως ο άνδρας της την είχε πνίξει στη μπανιέρα. Σ κι εν συνεχεία τη μετέφερε στο κρεβάτι. Μετά ο ίδιος έκοψε τις φλέβες του. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν σε λιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του.

Την αστυνομία ειδοποίησαν περίοικοι που κατάλαβαν ότι κάτισυμβαίνει στο σπίτι του ζευγαριού. Όταν έφτασε η ΕΛ.ΑΣ χρειάστηκε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού με τη συνδρομή της πυροσβεστικής.

 

 

23.02: Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και είχαν μαζί παιδί.

22.44: Νεκρή είναι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η γυναίκα, ενώ χαροπαλεύει ο άνδρας.

22.38: Ένα ζευγάρι βρέθηκε αιμόφυρτο στο διαμέρισμά του, λίγο νωρίτερα, στην Πάτρα, στην οδό Μελίχου και Νοταρά, από αστυνομικούς.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε το τραυματισμένο ζευγάρι και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τους κρατήσουν στην ζωή.

Τα αίτια παραμένουν άγνωστα.

 

 

22. 27: Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στην Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, υπήρξε οικογενειακό δράμα στην περιοχή των Συχαινών.

Επί τόπου σπεύδουν οι επιτελείς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Νεώτερα σε λίγο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις