Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H διεθνής έκθεση ζωγραφικής “Αrtists 2015”, στην Αθήνα συνδιοργανώνεται από την Πατρινή «Zervas Art»

H διεθνής έκθεση ζωγραφικής “Αrtists 201...

Ξεκινά στις 19 Μαίου και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου 2015

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 και ώρα 20:00 το βράδυ θα ανοίξει την αυλαία της η διεθνής έκθεση ζωγραφικής “Αrtists 2015” Athens Art Project στον «Εικαστικό Κύκλο» στην οδό Χ. Τρικούπη 121, στην πρωτεύουσα, όπου συμμετέχουν 26 διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες από 16 χώρες.

Ο «Εικαστικός Κύκλος» με τη συνεργασία της Πατρινής «Zervas Art» συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν στο φιλότεχνο κοινό και στην καλλιτεχνική ζωή της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας, μια νέα εξωστρεφή πολιτιστική πολιτική των εικαστικών εκθέσεων, η οποία θα παρουσιάζει 3-5 σημαντικές εκθέσεις ετησίως.

Η δυναμική των αναγνωρισμένων καλλιτεχνών με βιογραφικά που συνυπογράφονται από τα σημαντικότερα μουσεία και galleries της διεθνούς κοινότητας της τέχνης, σε συνδυασμό με την διεθνή προβολή της έκθεσης σε 80 περίπου χώρες, καθιστούν το καλλιτεχνικό project και την Αθήνα ένα εικαστικό κέντρο όπου συναντώνται καλλιτέχνες, συλλέκτες και παράγοντες του πολιτισμού και της τέχνης προκειμένου να συμμετάσχουν στον διεθνή πολύ-επίπεδο διάλογο που ανοίγει και …προσκαλεί.

Η «Αθήνα» με τον «Εικαστικό Κύκλο» και την «Zervas Art» τολμούν μια νέα πορεία με εξωστρέφεια και το ενδιαφέρον στραμμένο στην παρουσίαση των σημαντικότερων εικαστικών καλλιτεχνών -οι οποίοι διαπρέπουν στην διεθνή αγορά της τέχνης- προς τους συλλέκτες και τους φιλότεχνους της χώρα μας.

Ο διάλογος που ανοίγει την επόμενη Τρίτη στην «Αθήνα» και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου 2015, βασισμένος στην μητρική γλώσσα της τέχνης, στη διαφορετικότητα τεχνικών, πολιτισμών και λαών αλλά ταυτόχρονα με κοινή αναζήτηση όσον αφορά στις πολιτιστικές / μεταφυσικές αγωνίες που καταργούν δόγματα και στεγανά, στοχεύει στην θεσμοθέτηση παρόμοιων εκθέσεων και στην εστίαση των σημαντικότερων καλλιτεχνών.

Το project υλοποιείται με την Αιγίδα της «Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων για την UNESCO» και των Πρεσβειών των χωρών Αρμενία, Βραζιλία, Γερμανία, Ιορδανία, Ιράκ, Ισπανία, Ιταλία, Λευκορωσία, Λίβανος, Μαρόκο, Παλαιστίνη,  Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Συρία, Τουρκία, οι οποίες συνθέτουν την διεθνή παλέτα με καλλιτέχνες που διαγράφουν αξιοσημείωτη καριέρα και αποσπούν τις καλύτερες κριτικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View