Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάκολο: Εξαφανίστηκε Γάλλος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου

Κατάκολο: Εξαφανίστηκε Γάλλος επιβάτης κ...

Αποβιβάστηκε το πρωί και δεν επέστρεψε - Ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του

Έναν 85χρονο υπήκοο Γαλλίας αναζητούν οι Αρχές στην Ηλεία, - σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr - καθώς δηλώθηκε η εξαφάνισή του, όταν δεν επέστρεψε για να επιβιβαστεί στο κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica, κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης στο Κατάκολο και περί τις 8,30, ο 85χρονος Γάλλος υπήκοος αποβιβάστηκε μόνος για μια βόλτα στην περιοχή. Δεν είχε κανονίσει να μεταβεί με κάποιο προγραμματισμένο δρομολόγιο στην Ολυμπία ή άλλο προορισμό παρά μόνο κατέβηκε στο λιμάνι.

Έως τη μια το μεσημέρι που αναχώρησε το πλοίο, δεν είχε επιστρέψει και παρόλα αυτά εκπρόσωπος της εταιρίας παρέμεινε στο λιμάνι, για αρκετή ώρα ακόμα μήπως εμφανιστεί. Η σύζυγός του παρέμεινε στο πλοίο και συνέχισε το ταξίδι της προς τη Σμύρνη.

Ο 85χρονος δεν εμφανίστηκε ούτε κατά το χρόνο παραμονής του εκπροσώπου της εταιρίας στο λιμάνι, ούτε εμφανίστηκε στις λιμενικές αρχές. Πλέον μετά τις δύο το μεσημέρι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και ειδοποιήθηκαν πέρα από τις λιμενικές, οι αστυνομικές αρχές και η Πρεσβεία της Γαλλίας.

Στην περιοχή έχει ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι επιχείρηση για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως έως αυτή την ώρα να υπάρξουν αποτελέσματα. Όπως έγινε γνωστό ο 85χρονος Γάλλος πάσχει από κάποια μορφή αλτσχάιμερ.

 

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις