Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του αγγειολόγου Δημήτρη Περδίκη

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του ...

Στον Άγ. Κωνσταντίνο Αγυιάς

Πλήθος κόσμου στην κατάμεστη εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς Πατρών προσήλθε σήμερα στις 11.30 πμ, για να απευθύνει στερνό κατευόδιο στο γιατρό των φτωχών, τον αγγειολόγο Δημ. Περδίκη, που έφυγε χθες το μεσημέρι από έμφραγμα μυοκαρδίου σε ηλικία 59 χρόνων.

Προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου, αλλά και πάρα πολλοί ασθενείς του, ο δήμαρχος Πατρέων, γιατρός και ο ίδιος, έδωσαν παρών και τίμησαν τον άνθρωπο και γιατρό που υπηρέτησε την επιστήμη του και την κοινωνία της Πάτρας μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Ο Δημ. Περδίκης έφυγε από τη ζωή ενώ είχε «εξασφαλίσει» ραντεβού στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα τον υπέβαλαν σε εκτενείς εξετάσεις για τις ενοχλήσεις στο στήθος, που είχε αισθανθεί την περασμένη εβδομάδα, όπου και είχε προσέλθει προς εξέταση.

Μεταξύ των στεφάνων ήταν και αυτό του ΠΕΔΥ, που απεστάλη, ως αναγνώριση της προσφοράς του αείμνηστο.
Ο Δημήτρης Περδίκης ήταν σύζυγος της Ιταλίδας Σιμόνα, κόρη του Ρομπέρτο και της Κριστιάνα Φεντερίτσι, και γιός του Βασίλη και της Βάσως Περδίκη, που παρέστησαν στην κηδεία, σωστά ράκη από το βαρύ χτύπημα  που υπέστησαν. Με την σύζυγό του Σιμόνα είχαν αποκτήσει μία κόρη, την Χριστίνα Περδίκη.

Μετά την εξόδιο ακολουθία η ταφή της σορού του έγινε στο δημοτικό κοιμητήριο του Αγ. Μηνά Λεύκας Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις