Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δράσεις Εθελοντισμού στο 35ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Δράσεις Εθελοντισμού στο 35ο Δημοτικό Σχ...

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Let' s do it Greece - Patra 2015"

Την Κυριακή το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο 35ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών  εκδήλωση, στο πλαίσιο του προγράμματος "Let' s do it Greece - Patra 2015".

Οι Πρόσκοποι της Πάτρας ήταν εκεί! Με πράξεις που προάγουν τον εθελοντισμό και την προστασία του Περιβάλλοντος. Έτσι λοιπόν, τα Λυκόπουλα της 4ης & 9ης Αγέλης Λυκόπουλων της Πάτρας σε συνεργασία με τους μαθητές του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, με την υποστήριξη του Διευθυντή του Σχολείου, του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και την καθοδήγηση των ενήλικων στελεχών των Προσκόπων, πραγματοποίησαν δράσεις φύτευσης, καλλωπισμού, ζωγραφικής και ανάπλασης του προαύλιου χώρου. Όλα αυτά με πολύ παιχνίδι και χαρούμενη διάθεση, για "... να αφήσουμε έναν κόσμο καλύτερο απ' ότι τον βρήκαμε...".

Σκοπός της παραπάνω εθελοντικής  δράσης ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των μαθητών, καθώς και η αλλαγή στάσης απέναντι σε θέματα που αφορούν στην καθαριότητα του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του σχολικού περιβάλλοντος, όπου περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις