Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πατούχας και Τζανάκος: Ο ΟΛΠΑ γνώριζε την κατάσταση του κτιρίου στο λιμάνι από τον σεισμό του 2008

Πατούχας και Τζανάκος:  Ο ΟΛΠΑ γνώριζε τ...

"Όχι μόνο την απέκρυψε, αλλά συνέχισε να στεγάζει εκεί τα κρατητήρια"

"Όπως προέκυψε, ο ΟΛΠΑ γνώριζε την κατάσταση του κτιρίου από τον σεισμό του 2008. Κατά την παράδοση του στον Δήμο, σε εφαρμογή της Σύμβασης Προσωρινής Παραχώρησης, η επικινδυνότητα του κτιρίου απεκρύβη (;) από τον Δήμο. Γιατί;" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Χρήστος Πατούχας και Νίκος Τζανάκος για το κτίριο της λιμενικής ζώνης. Και συνεχίζουν: "Όχι μόνο την απέκρυψε, αλλά συνέχισε να στεγάζει εκεί τα κρατητήρια, παρά την αρχική υπόσχεση ότι όλα θα απομακρύνονταν σε μία εβδομάδα. (τόσος ήταν ο χρόνος που ζήτησαν από τον Δήμαρχο κ. Δημαρά ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ και ο τότε Λιμενάρχης).

Χρησιμοποίησαν τα κρατητήρια για να υπονομεύσουν την σύμβαση παραχώρησης; Εν γνώσει των κινδύνων; Εξακολουθούν να το κάνουν με την ίδια επικίνδυνη ανευθυνότητα; Αυτή είναι η «κοινωνική εταιρική ευθύνη»; Θεωρούσαν ότι θα το κρατούσαν επ αόριστον κρυφό; Ή ότι θα μετέθεταν την ευθύνη;

Επισημαίνουμε σε όλους. Η ζωή των ανθρώπων είναι πρώτιστο μέλημα Κρατικών, Δημοτικών, Δικαστικών αρχών. Ανεξάρτητα από το αν είναι κρατούμενοι.

Το επισημαίνουμε, για να αποδώσουν την δέουσα σημασία και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όσους πρόβαλλαν την παρέμβαση μας και σε όσους την απέκρυψαν τελείως."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις