Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαραγκοπούλου μέχρι τις 9 Απριλίου

Πάτρα: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαραγκ...

Μεταξύ των οδών Εγλυκάδος και Ιερού Λόχου,λόγω έργων της ΔΕΥΑΠ

Από το Τμήμα Συγκοινωνιακού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η προσωρινή ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Μαραγκοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εγλυκάδος και Ιερού Λόχου, λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας «Κατασκευή – Ανακατασκευή Αγωγών Αποχέτευσης και Εξωτερικών Διακλαδώσεων Δήμου Πατρέων 2014» της ΔΕΥΑΠ, από σήμερα, μέχρι και τις 9 Απριλίου 2015.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Εγλυκάδος θα διεξάγεται κανονικά.

Λόγω του ανωτέρω έργου θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1) Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της νότιας πλευράς (ρεύμα ανόδου) της οδού Γηροκομείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερ. Σταυρού και Γερβ. Παρασκευοπούλου, με τοποθέτηση, εκ μέρους του αναδόχου, απαγορευτικών πινακίδων Ρ-40

2) Τοποθέτηση, εκ μέρους του αναδόχου, πλαστικών εύκαμπτων οριοδεικτών (κορύνες) για την ασφαλή και απρόσκοπτη διέλευση των λεωφορείων επί της βόρειας πλευράς της οδού Γηροκομείου, στη συμβολή της με την οδό Ερ. Σταυρού (έμπροσθεν π. “409” Nοσοκομείου).

3) Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 1 προς Διάκου, Ρωμανού, Ελικίστρα θα διέρχονται μέσω των οδών 12ου Συντάγματος – Εγλυκάδος – Γερβ. Παρασκευοπούλου – Γηροκομείου κ.λπ., ενώ προς κέντρο της Πάτρας θα διέρχονται μέσω των οδών Ερυθρού Σταυρού – Γηροκομείου – Γερβ. Παρασκευοπούλου – Εγλυκάδος – 12ου Συντάγματος κ.λπ.

4) Ο σταθμός αυτοκινήτων ΤΑΞΙ που ευρίσκονται επί της οδού Μαραγκοπούλου θα μεταφερθεί προσωρινά επί της οδού Ιερού Λόχου, πρις την οδό Μαραγκοπούλου (έμπροσθεν πλατείας).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Επίσης ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της δυτικής πλευράς της οδού Καψάλη, στο τμήμα της που βρίσκεται βορείως της οδού Ζαΐμη (έναντι του ξενοδοχείου ADONIS), σε μήκος 15 μ., για το χρονικό διάστημα από σήμερα έως και τις 21 Μαρτίου, προκειμένου ο ανωτέρω χώρος να χρησιμοποιείται για την στάθμευση δύο οχημάτων τύπου van της εταιρείας ATROPO PRODUCTION.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις