Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα Πόλη: Η δημοτική αρχή επιβεβαιώνει ότι το «κόμμα της δεν είναι η Πάτρα»

Νέα Πόλη: Η δημοτική αρχή επιβεβαιώνει ό...

"Μηχανεύεται καθημερινά πως θα αποδράσει από τις προεκλογικές δεσμεύσεις"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Νέα Πόλη του Κώστα Χριστόπουλου αναφέρει τα εξής:

"Η δημοτική αρχή έχει επιλέξει από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της να επιβεβαιώσει ότι το «κόμμα της δεν είναι η Πάτρα». Μηχανεύεται καθημερινά πως θα αποδράσει από τις προεκλογικές δεσμεύσεις που μοίρασε αφειδώς. Ξεχνάει (;) ότι εκλέχθηκε για να δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Πατρινών και όχι για να εκτελεί τις κομματικές κατευθύνσεις που δέχεται εξ Αθηνών.

Αυτή την φορά όμως ξεπέρασε τα όρια. Έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τη μείζονα αντιπολίτευση ότι αρνήθηκε να υπερψηφίσει θέματα που αφορούσαν στη χρηματοδότηση του Δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό και την ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό. Ψεύδεται ασύστολα η δημοτική αρχή!

Η θέση που εξέφρασε η «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» ήταν αναφανδόν υπέρ και στα δύο θέματα, όπως άλλωστε διατυπώθηκε και από τα μέλη μας που τοποθετήθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης. Με την διαφορά ότι οι εισηγήσεις που συνόδευαν τα θέματα ήταν γραμμένες στα μέτρα του ΚΚΕ, το οποίο οραματίζεται μια Πάτρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προβαίνει σε ενέργειες που μας παραπέμπουν στην εποχή που ορισμένοι δήμαρχοι χαρακτήριζαν τους δήμους τους «αποπυρηνικοποιημένη ζώνη»...

Καλούμε τη δημοτική αρχή να επαναφέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο τα δύο θέματα που υποστηρίζει ότι δεν ψηφίσαμε, συνοδευόμενα από εισηγήσεις που να ενώνουν και όχι να διαιρούν το σώμα και την Πόλη. Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους η Λαϊκή Συσπείρωση ότι ασκεί δημαρχιακά καθήκοντα κι ας σταματήσει να αντιπολιτεύεται τον εαυτό της.

Και κάτι ακόμα: Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι τελευταία σπεύδουν να αποστασιοποιηθούν από τα λάθη και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής παρατάξεις που στήριξαν τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών του 2014, έχοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το σημερινό αποτέλεσμα. Το σχόλιο της «Νέας Πόλης» είναι: Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις