Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστός ο δρόμος Περιστέρας - Ακράτας προς Χιονοδρομικό Καλαβρύτων λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Κλειστός ο δρόμος Περιστέρας - Ακράτας π...

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Πούντα - Καλάβρυτα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που δόθηκε στη 1 το μεσημέρι από το υπουργείο δημοσίας τάξης και προστασίας του πολίτη και εστάλη αρμοδίως στις 13 περιφέρειες της χώρας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων εξαιτίας χιονοπτώσεων, παγετών, βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων σε ορισμένα σημεία της χώρας.

Ένα από αυτά είναι στην Δυτική Ελλάδα, στο νομό Αχαίας, στην Διαδημοτική Οδό Τ.Κ. Περιστέρας - Ακράτας, προς το Χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Επίσης συστήνεται η απαραίτητη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα, στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων -Πούντας που περνάει μπροστά από την ιστορική ιερά μονή Μεγάλου Σπηλαίου (φωτ.) και στην επαρχιακή οδό από το 3ο χλμ. έως το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Ακόμα χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων χρειάζονται στο γειτονικό νομό Κορινθίας, στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου –Τρικάλων, από 18ο χλμ. και άνω, στην επαρχιακή οδό Τρικάλων-Καρυάς, από 1ο χλμ. και άνω, στην επαρχιακή οδό Δερβενίου-Γκούρας, από 16ο χλμ. και άνω και στην επαρχιακή οδό Κιάτου –Γκούρας, από το 17ο χιλιόμετρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις