Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται μετά τις γιορτές στην Πάτρα ο αγαπημένος τραγουδιστής των '90ς, Δημήτρης Κόκκοτας

Έρχεται μετά τις γιορτές στην Πάτρα ο αγ...

Στο Disco Room για μία μοναδική live εμφάνιση

Ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της δεκαετίας του ’90, ο Δημήτρης Κόκκοτας, γιος του σπουδαίου και αγαπητού λαικού ερμηνευτή Σταμάτη Κόκκοτα, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, να έρθει στην Πάτρα για μία και μοναδική live εμφάνιση μάλλον μετά τις γιορτές, μέσα στον Ιανουάριο του 2015.

Οι υπεύθυνοι του Disco Room όπου πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε ο Κώστας Τουρνάς, έχουν επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Κόκκοτα που σάρωνε στις προτιμήσεις της νεολαίας την δεκαετία του ’90 με κομμάτια όπως τα «Γιατί Με Τυραννάς», «Ανεμώνα», «Ολόψυχα Δικός Σου», «Πορσελάνη», για να έρθει στην Πάτρα για μία ειδική μουσική βραδιά μαζί με τους μουσικούς του.

Αν και με γκρίζους κροτάφους πλέον αλλά πάντα με την χαρακτηριστική του νεανικότητα και χαμόγελο, ο Δημήτρης Κόκκοτας που πλέον είναι και μπαμπάς μίας κορούλας τριών περίπου ετών (η σύζυγος του ήταν φανατική του θαυμάστρια) αναμένεται να ενθουσιάσει με την παρουσία και τα τραγούδια του τους Πατρινούς.

Εξάλλου δεν είχε καταφέρει να έρθει πέρυσι στην Πάτρα μαζί με τους Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου που είχαν παρουσιάσει την ωραία μουσική παράσταση «Τα τραγούδια του πατέρα μου» στο κλειστό του Απόλλωνα και μάλιστα με φιλανθρωπικό σκοπό, για την στήριξη του συλλόγου των Μαχητών.

Ο Δημήτρης Κόκκοτας με την ξεχωριστή, «κελαριστή» φωνή, είχε τραγουδήσει και στη μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, στις 24 Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ, πριν από 2 χρόνια.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight