Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποστομωθεί στη Βουλή»

Θανάσης Νταβλούρος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποστομ...

Δήλωση του βουλευτή Αχαίας της ΝΔ

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε:

«Η ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που προτάσσει το κομματικό συμφέρον του έναντι του εθνικού, ζητώντας συνεχώς τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, μια καταστροφική για τον τόπο επιλογή τούτη την κρίσιμη περίοδο, θα βρει σύντομα την κατάλληλη απάντηση που της αρμόζει στη Βουλή.

Εκεί, στο ναό της δημοκρατίας, θα αποστομωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιδιώκει να προκαλέσει πολιτική αποσταθεροποίηση. Δοθέντος ότι με το διαρκές αίτημά του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κ. Τσίπρας ενσπείρει αμφιβολίες για την σταθερότητα της χώρας, δημιουργώντας παράλληλα αναταράξεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και ενισχυμένη πλέον θα προχωρήσει στην εργώδη προσπάθεια της για την οριστική έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση, με την έναρξη της διαπραγμάτευσης για τη βιωσιμότητα του χρέους και την αποχώρηση του ΔΝΤ.

Οι μόνιμες “Κασσάνδρες”, οι θιασώτες της συνεχούς καταστροφολογίας θα διαψευστούν για μια ακόμη φορά.

Δυστυχώς για τους ίδιους, οι προσδοκίες τους για την κατάρρευση της κυβέρνησης και του τόπου δεν θα επιβεβαιωθούν ούτε τώρα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις