Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μοιρέικα Αχαΐας: Κυνηγός εκτέλεσε τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του

Μοιρέικα Αχαΐας: Κυνηγός εκτέλεσε τον σκ...

Μόλις εκείνο γαύγισε το εκτέλεσε

Έναν σκύλο, Ελληνικό Ποιμενικό, ηλικίας 15 μηνών εκτέλεσε σήμερα λίγο μετά τις 17:00 στα Μοιρέικα Αχαΐας ένας κυνηγός. Ο δράστης πέρασε έξω από το σπίτι όπου ζούσε το ζώο και μόλις εκείνο γαύγισε το εκτέλεσε με την καραμπίνα που είχε μαζί του εξήγησε στο www.zoosos.gr η Μάρθα Πουλτίδου.

Ο Δημήτρης Μπρούλιας, ιδιοκτήτης του σκύλου, άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε έξω και είδε τον δράστη τον οποίο άρχισε να καταδιώκει. Ο κυνηγός στο μεταξύ είχε παρατήσει πίσω του το όπλο και έτρεχε με τα πόδια να κρυφτεί.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου εντόπισε σε ποιο σπίτι μπήκε ο δράστης και κάλεσε το 100. Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης έφτασε στο σημείο μιάμιση ώρα μετά το τηλεφώνημα και συνέλαβε τον εκτελεστή, ο οποίος και κρατείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δυστυχώς το σκυλί είχε χάσει πολύ αίμα και αν και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο ο γιατρός δεν μπόρεσε να το σώσει. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πάτρας.

Στη σύλληψη του δράστη συνέβαλε η ομάδα «Αδέσποτοι Εθελοντές Πάτρας» που σε συνεργασία με την Μάρθα Πουλτίδου, η οποία είναι γνωστή για το φιλοζωικό της έργο στην Αθήνα, τους ενημέρωσε για τη νομοθεσία και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν ώστε ο εκτελεστής να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις